Att få ”resultat” är enkelt, men att behålla dem är svårt.

Att få resultat är enkelt. Det är att behålla dem som är lite trixigt. För låt oss bara se på viktnedgång ( som många önskar ) som ett exempel. En magsjuka ger en viktnedgång på några kilo, får du kräksjukan så kan ganska många försvinna till och med. Det finns flera metoder som jag kan sätta i samma kategori som en trevlig kräksjuka faktiskt. Du går ner, sen går du upp igen när du inte pallar mer.

Därför är jag så inne på förändringsprocesser där resultat skapas och sen håller. Att utveckla en plan som får min klient att tänka på alla faktorer som krävs för att förändra sin vardag till det denne önskar. Att ”bara” träna ger ju egentligen inget till förändringen man vill åt. Det är därför så många slutar motionera när lusten inte är lika stark längre. Samma med mål som: kosthållning, viktnedgång, karriärsteg osv. ALLA förändringar ska ske under en process av kunskap och motivation.

När allt kommer omkring så är du som ska vilja skapa och sen leva i det du skapat. Jag vet att allt du vill är möjligt att skapa, det är mitt jobb att hjälpa dig att ta dig dit. Min expertis i denna resa är att få dig att göra det – på riktigt. Därför jobbar jag ständigt med det vi så vackert kallar helhetstänk.

Nu öppnar jag upp nya tjänster på M.I.L.L.A.mind. Garanterade resultat.

Från och med 2020 så har jag öppnat upp möjligheter att anlita mig till just detta. I min tjänst så behöver du inte komma till något speciellt ställe, utan jag kommer till dig. (Västsverige ) Som coach så är jag ditt verktyg att pussla i hop möjligheter i just din vardag. Mer information finns på MILLAMIND.COM.

Så är det. Grunden i all utveckling och hållbara förändringar är att krydda vardagen med tillfällen som får dig att dra mungiporna uppåt. Ett exempel: När jag jobbar med klienter som vill göra någon slags livsstilsförändring så har jag i grunden, en plan där personen ska gilla det den gör. Som resultat av att skapa förändringar under tiden man är i ett stadie av positiv energi. Kommer då hållbarheten av det man vill åstadkomma.

Den vanligaste åsikten i dessa förändringar är ju att man ska ”hålla ut”, ”bita i det sura äpplet”, tvinga sig så som extrem träning, bantning, eller andra saker som är jobbiga att genomföra. Inget av det är fungerande metoder då man vill göra en livsstilsförändring. Hållbara resultat är något man skapar, man har inte bara ”tur”.

Bloggen kommer att hänga med i just det där temat.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras