Hemmakontor och insikter med sting i.

Hemmakontor och insikter med sting i. Ja, så ser min start på fredagen ut. Det här med djupa andetag och reflektioner över hur sin vardag ser ut, ja det är ett verktyg varenda kotte ska använda sig av för att få det vi gillar att kalla ett lyckligt liv.

Idag kör jag en hel jobbdag hemma under täcket. Efter avslutningsveckan så är min kropp mör, genomkörd och nöjd med sin prestation i höst. Jag älskar verkligen mitt jobb. Är faktiskt på riktigt kär i min verksamhet. Nu när jag planerat mycket för 2020 och riktar mig mot vad jag jobba med, hur, när, var så är jag ännu mer kär i M.I.L.L.A.mind. Här får jag sprida ut mitt tänk. Jag får följa grupper och privatpersoner när de når dit de vill och jag inser nu för första gången på väldigt länge att det är jag som bestämmer hur jag vill jobba.

Vi är i ständig utvecklingsprocess.

Det har också kommit till en punkt där jag själv tvingat in mig på ett lite annorlunda tänk. Jobba på ett annorlunda sätt än vad jag gjort = ta ett steg vidare i min egen livsdröm som innefattar att jobba med min passion. Åh dessa insikter.

Det är spännande och efterlängtat. Har inte vågat riktigt innan, men är det något som 2019 tog med mig i, så var det en våldsam dans. Där sanningar visade sig så nakna och våldsamma att det inte fanns en chans att inte möta dem. Jag fick mig ett riktigt prov på mental magi och styrka i att använda sig av allt det där jag så flitigt använder i min verksamhet. En vecka efter mammas bortgång var jag tillbaka på jobbet där jag håller i enorma träningsklasser. ” Hur kan du stå på benen Camilla? Komma hit och le? Sprida positiv energi? ” … Ja, hur skulle jag inte kunna göra det? Just då var min vardag klädd i en en så sorglig och tung kappa att jag suktade efter ställen och ögonblick som sprakade av positiv energi.

Det viktigaste verktyg du använder dig av i ditt liv är det som gör att du hamnar på ställen som får dig att le. Insikter.

Så är det. Grunden i all utveckling och hållbara förändringar är att krydda vardagen med tillfällen som får dig att dra mungiporna uppåt. Ett exempel: När jag jobbar med klienter som vill göra någon slags livsstilsförändring så har jag i grunden, en plan där personen ska gilla det den gör. Som resultat av att skapa förändringar under tiden man är i ett stadie av positiv energi. Kommer då hållbarheten av det man vill åstadkomma.

Den vanligaste åsikten i dessa förändringar är ju att man ska ”hålla ut”, ”bita i det sura äpplet”, tvinga sig så som extrem träning, bantning, eller andra saker som är jobbiga att genomföra.

I min värld så är detta nästan alltid en garanti för att personen ska ramla tillbaka i sitt ”gamla liv”. Värdelöst. Låt mig skrika: V Ä R D E L Ö S T !!

MILLAMIND.COM

Mer om mina metoder i nästa inlägg.

Jag själv fått tid att reflektera över om jag gör som jag vill eller om jag fastnat i ett hamsterhjul av att överleva. Jo, så känns 2019. Allt har handlat om att överleva dagen och som jag sa till någon jag pratade med här om dagen: Jag längtar efter goda nyheter och att något går lätt. Det är så sant. Jag längtar verkligen efter flyt och goda nyheter. Och tid med mina barn. Jag saknar dem så att de gör ont i själen av anledning att ALLT som kunde gå åt helvete gick åt helvete när jag förlorade mig själv i cancerträsk och död. Det mina vänner, det lärde mig något av det mest värdefulla jag kunde lära mig – Jag vill leva. Nu vill jag leka och leva. Insikter.

Mer spännande läsning finns så klart på Sporthälsa.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras