Fler behöver ta ett djupt andetag

Fler behöver ta ett djupt andetag, eller ja, 10 djupa andetag några gånger om dagen. Denna enkla men starka övning stillar nämligen stresshormonernas extrema vågor som sköljer genom människors kroppar. Vad ser vi nu?

Människor med axlar uppe vid öronen vankar i rask takt runt om i Sverige. Det är inte en gång jag hört orden ” jul!? det är den mest stressfulla perioden på mitt år!”

Kan vi inte, denna jul, denna sista jul i detta decennium bara komma överens om att det är dags att lägga tio-talets jakt efter perfektion  på hyllan. 2020 ska vara starten på en helt ny era. Där vi är på jakt efter leenden på våra läppar och hjälpa varandra.

Idag satte jag mig i bilen och åkte till en av mina absoluta favoritpersoner på denna jordboll. Hon har förändrat mitt liv mer än hon anar och i dag gjorde hon lika mycket. Tänk om det är knasigt, underbart, roligt och helt tokigt att bara få vara lycklig mesta delen av vår tid? Oavsett vad så är jag hellre knasig än i en jakt på något som är ouppnåeligt.

Nyårslöften hägrar och visst är de kittlande. Men varför inte skapa ett löfte som varar för alltid? 

MILLAMIND.COM

Ha massor med sprudlande löften till dig själv men se till att du klarar dem. Gör dem realistiska, mätbara och inspirerande.

SÅ att skapa rutiner och vanor är något du redan kan. Det intressanta är hur du nu ska göra när du vill etablera en ny vana i livet. Då fungerar inte långa förklaringar om hur jobbigt det är. För det är bara en av hjärnans metod som vill att gamla vanor ska hållas. Nej, det är nu vi ska gå in och forma vardagen så som du vill ha den och för det krävs det att du motiverar dig själv in i de nya vanorna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras