Quotes – Riktigt grymma verktyg till inspo.

Quotes kan vara riktigt fantastiska verktyg för att hålla i gång motivationen. Varför? Jo, här kommer det där fantastiska med att tala till sig själv. Vi har hört talas om mantran va? Böner osv. De har verkligen en magisk effekt när du använder dem – på riktigt.

Det är nämligen så att det vi säger och tänker blir vår värld. Att skriva ett enda blogginlägg om detta är för mig nästan helt omöjligt för jag älskar just det här med att berätta för sig själv vad man vill känna, eller vad man vill ska vara verkligheten. Nu kopplar jag bort alla religioner kring detta och ser bara på vad forskning ( även om det innefattar tro ) säger. Det är nämligen så att man har sett att människor med en tro faktiskt är med hoppfulla och har bättre styrka ( kan man säga så? ) genom hemska eller skrämmande händelser.

Vad skulle du vilja mötte dina ögon när du vaknade? Quotes.

Jag tänker att vi har inget att förlora på att testa olika alternativ som säger sig ha en väg till det vi kallar lycka. Jag själv kör mantran, jag ber ( oboy vad jag började be när mamma insjuknade i cancer och sen dog ) och jag tänker efter så mycket före att jag får skön huvudvärk av att välja mina tankar.

I en värld som denna så känner jag att det hade varit så skönt om något större än det vi förstår faktiskt finns. Jag har lärt mig att skita i vilket och inte ifrågasätta, för visst är det skönt att tänka att det finns något mer än oss människor? Sen är det mycket , massor, enormt mycket som påvisar att tex. meditation helar hjärnan på ett magiskt sätt. Det är nog därför jag älskar just vår hjärna och vad vi kan göra. Den är oförklarlig på vissa plan, även de mest smartaste forskare kan inte förklara hela hjärnan. Eller det som är vår personlighet.

Vad tänker du om allt det här? Jag vet, en stor fråga men låt oss öppna den dörren och läsa varandras tankar om just detta.

Hur blir det bättre än så och vad mer är möjligt? Vad är liksom viktigast när vi bryter ner allt? Skratten eller hur bra allt såg ut?

Mer spännande finns såklart på Sporthälsa.

MILLAMIND.COM

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras