Skratta, lev och bry dig inte om negativitet …

Min mamma skickade en bild till mig. Det var några månader kvar av hennes liv och vi satt och pratade om de viktigaste saker man kan tänka på i livet. På riktigt, vad vi ”friska” människor går runt och oroar oss för är ganska patetiska i jämförelse med när man har några få månader kvar i livet. Att få ha varit så nära någon som visste att hon skulle dö var både hemskt och vackert på samma gång. Att hon var min mamma och en av mina bästa vänner gjorde det hjärtskärande och ännu vackrare.

Det fanns inget som mamma inte visste om mig. Vi pratade verkligen om allt och de senaste åren delade vi verkligen djupa funderingar, problem och drömmar. Dagligen smsade vi och Facebook var en plingande påminnelse om en rolig video eller planer på en kaffe då hon kom hem. Eller jag kom hem. Hon lärde mig att inte hata då jag blev lämnad med en situation som kostade mig mycket hälsa och pengar. ” Lär dig av det, gör inte samma misstag igen. Lita inte på fel folk”. Hon var grym min mamma.

Bilden hon skickade till mig var:

Behöver jag ens säga att jag har den som bakgrundsbild på mobilen? I love my mom so mega mycket alltså.

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras