Gör dessa 8 saker i 30 dagar = skapa effekt. Det handlar aldrig om tur

Många gånger så är en önskan om förändring helt och hållet missuppfattad. Jo, jag menar att det är som om att många tror att det är lite som att köpa en lott och hoppas på vinst. Men sanningen är att GÖR du så FÅR du. Helt utan diskussion där. Våra ”actions” skapar resultat. 

När vi gått igenom det så kliver vi ivrigt över till ”görandet”. Jag såg en grej på instagram som var så talande. Så jag gör ett inlägg av det här. För gör du dessa saker så kommer du att känna effekt. Lita på det.

1: Ät frukt och grönsaker varje dag. 

2: Meditera minst 10 minuter om dagen. 

3: Träna 1 timma, 3 gånger i veckan. 

4: Läs 30 minuter om dagen. 

5: Inget socker. 

6: Få dagsljus varje dag. 

7: Drick 2 liter vatten om dagen. 

8: Sov 8 timmar per natt. 

Oftast är det just de där sakerna i vardagen som göra att man snubblar lite på sin resa mot det man vill ha. Ja, ibland inte bara snubblar utan ramlar av vägen helt och faller in i gamla vanor som man vill bli av med.

Så, testa dessa saker i 30 dagar och känn själv. Enda anledningen till att du inte skulle lyckas är att du inte gör det. Du kan, jag tror på dig.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras