Sockerfri vecka! #millamindchallenge2021

Hej du fina, fantastiska människa. Vad jag är glad att du läser detta för jag gillar verkligen att göra saker tillsammans. #millamindchallenge2021 Träna, utforska hälsa, hur kan vi må så bra som vi bara kan? Det finns så mycket möjligheter att må bra att det smärtar ibland när jag hör att människor inte tror att de kan, att det är jobbigt eller att man behöver lida för att göra hälsosamma saker för sig själv. 

Större lögn finns inte. Det är nämligen så att det är ALDRIG jobbigare att leva hälsosamt, än ohälsosamt. ÄR det jobbigt att leva ” hälsosamt ” så försöker du dig på något som inte riktigt passar dig. ( Eller faller för galna dieter, träningsupplägg, springer fast det gör ont osv. ).

DET vill jag ändra på. Jag skulle vilja bjuda in dig i min stuga av hälsa. Ja, vad MillaMind verkligen står för. Vi lever inte för att träna och äta, vi tränar och äter för att leva! Punkt änd forking over. Så, jag startar #millamindchallenge2021 för att göra roliga veckor hela detta året.

I morgon startar V:1 – Sockerfri. #millamindchallenge2021

Strunta i att äta – Godis, fikabröd, snabbmat, chips, friterade nötter, färdigmat, sockra te, sockra flingor, raffinerat socker, energidricka, läsk osv.

Ät och var nyfiken på detta – Grönsaker, fisk, skaldjur, ekologiskt kött, potatis, naturella nötter, frukt, rårörda bär, ägg, havregryn, fröer, honung, havremjölk, vanlig mjölk, keso, olivolja, BRA pasta, pesto, ( mer förslag kommer ).

I alla fall, dessa veckor är helt om att välkomna in en annan kost i din vardag om du inte är nöjd med den som du har idag. På ett kärleksfullt och bestämt sätt. ” Du är vad du äter ”, jag gillar verkligen den meningen. Brukar till och med designa den lite till : ” Vad vill du bygga dina celler av? Snabbmat eller nyttig mat? DU bestämmer.

Så, tillsammans denna vecka så lovar vi varandra att socker är totalt uteslutet. Nu menar jag raffinerat socker och självklara godis – snabbmatsvaror.

Någon kommer att vinna en fin goodiebag några gånger detta året om ni håller i och delar denna utmaning.

Mer info kommer, jag vill blogga varje dag och är själv med på utmaningen i år. Min mage pajade totalt efter jul och skilsmässa. Så, bästa versionen av Milla ska också byggas. Att vi alla är olika är så charmigt så vi kommer att lära oss av varandra. Kom nu ihåg, resan ska ge dig jävlar anamma och gott humör.

Kommentera detta inlägg eller tagga mig på Instagram Millamind.health,  om du är med i #millamindchallenge2021

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras