Varför anlitar man en tränare / coach?

Som tränare när jag ser ut över hälsovärlden så vänder det sig ganska ofta i min mage. Jo, jag blir litte illamående på många företag eller trötta PT´s som livnär sig på människors vilja att ”satsa på sin hälsa”. Här kan jag inte skriva hälsa utan apostrofer för många satsningar handlar endast om att skapa vad samhället kallar en snygg kropp. Ofta innefattar detta en platt mage och en riktig hylla till rumpa ( idealet har oftast lockats av opererade rumpor och hungriga magar ). Jag säger det med en kärleksfull ton av allvar för arg hjälper inte här. Däremot kommer jag aldrig att jobba med utseendeideal, jag tycker nämligen att du är vacker precis som du är skapt. Du är unik. 

Vältränade kroppar kommer automatiskt efter att du finner en hållbar motion, så jag är inte ens orolig över den biten. Med min coachning av motion och kost så kommer din kropp att ta form. Vad jag vill nå fram till, vad som är riktigt coolt mål är just att få dig glad i dig själv, din motion och din kost. DÅ lyckas jag. Resultat i spegel och på vågen är nämligen huuuur enkla som helst. Det är så lätt att ge detta att jag kallar det effekter av din livsstil. Så kaxig och självsäker PT har jag blivit. 

Min kropp är vältränad för att jag rör mig praktiskt taget varje dag. Inte för att jag siktar mot mål i spegeln, utan för att jag älskar att röra på mig. Jag älskar att lära mig nya saker och jag älskar verkligen att upptäcka saker med min kropp. Sitter jag still = blir jag dålig.

Så är det med dig också. Sitter du still så blir din kropp deppig och ledsen. Svag och skaderisken ökar lavinartat. Hellre en stukad fot i rörelse än nutidssjukdom på grund av stillasittande. Alla dagar i veckan.

Mitt arbetssätt slår alla trendiga dieter i världen. Tränare

Jag har jobbat med människor som tränare i 9 år. Innan har jag gått LHS ( Livets Hårda Skola ) själv och testat alla de där sätt som lovar snabba resultat och himlaskakande resultat. Jag vet att när någon lovar dig en viktnedgång på flera kilo en vecka eller två så är denna metod ungefär lika nyttig som en rejäl vinterkräksjuka. Så, vad är billigare? Att gå och slicka på offentliga toalettringar eller betala företag som endast tjänar pengar på desperation att gå ner i vikt? Lämnar dig med den tanken. Tränare utbildar, alltid.

Att vända blicken mot dig själv betyder inte ( om du inte vill ) hippieflum. Det är så mycket forskning gjord nu på humana och hållbara metoder att INGEN kan säga något som slår omkull mig i en diskussion ang. träning och kost. Vi vet att måttlig daglig motion, kost av rätt sort och rätt mängd, samt mental träning är de där ” magiska ” metoderna som gör att du kan leva gott, lyckligt och starkt resten av ditt liv.

Vänder du blicken inåt med en fråga om vad du behöver så kommer ditt inre att svara dig. Ta dig tid att lyssna, din enda uppgift. Tycker du inte att gym är kul? Fine, det finna andra sporter att göra. Man kan träna hemma?

Jag har startat tjänsten PT-hem till dig. Där kommer JAG till kunden och är som en hälsodetektiv i  min kunds liv. Planerar, tränar, ger uppgifter och coachar. Jag ÖNSKAR att andra tränare kopierar min idé för det behövs i hela landet. Vi ser att 90 % av Sveriges befolkning sitter stilla för mycket. 90% !? Bara siffran gör att det finns bevis på att kundunderlaget finns. Så snälla branschkollegor, kör på.

Rör du på dig så kommer kroppen formas.

Äter du bra energi kommer kroppen att vakna.

Har du en bra dialog med dig själv så kommer du att vara lycklig.

Instagram: Millamind.health

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras