Projekt ” Hur mår du?”

Projekt Jag vägrar tro att människan är som hon är just nu. Eller majoriteten av den i alla fall. För upptagna för att vara friska, för stressade för att tänka om eller för rädda för att lägga sig i. Denna helg har flippat hela min värld upp och ner. Jag har lyssnat på forskningsrapporter, poddar, känt själv och tagit fram program till mina PT-kunder. Jag kallar dem det hela högen. Trots att de söker nya mål och mående inom fysisk och psykisk hälsa.

Det är när jag sitter och gör planer som det slår mig så hårt i skallen att jag blir så där dum och tror att jag kan förändra världen. Lösningar ligger framför oss men vi tar dem inte. Vi gör inte de där förändringarna som ska till för att starta det liv vi vill ha. För de finns, de finns, de finns, de finns. Det finns strategiska verktyg som gör dig lycklig, klättrar i karriären, blir vältränad, går upp i vikt, går ner i vikt, får en bra kostvardag, sover bättre, tänker bättre eller blir modigare. ALLA verktyg finns och din uppgift är att våga göra dem.

Det är mitt jobb. Att visa. Det är också mitt jobb att förändra och göra mig hörd.

Projektet ” Hur mår du?” Handlar om.

Att få slut på tron om att man måste pressa sig till bristningsgränser för att vara accepterad. Eller att det är fult att inte orka / vilja förändra.

Projektet handlar om att presentera alla de verktyg som finns att använda sig av för att skräddarsy den livsstil du önskar.

Att visa att det GÅR att förändra. Gammal, medel eller ung. Du kan …

Det handlar om att väcka nyfikenhet till god hälsa och njuta av den. Testa vad som passar dig och vad som inte passar dig.

Att bygga självkänsla så stark att människan vågar ta beslut om vad som passar eller ej.

Det handlar också om att våga se varandra och verkligen våga ställa frågan:- Hur mår du?

Min dröm är att det också ska väcka mod i redan etablerade större instanser att våga göra annorlunda för att förbättra folkhälsa på olika sätt.

Att det blir föreläsningar, temadagar och utveckling av arbetssätt där jag kan presentera idéer som jag tror kan förändra världen.

Att se hela bilden med att bjuda in utryck, träning, kost, avslappning, mental träning och livsstil.

 

 

 

 

 

 

 

 

Många har blivit experter på att gömma hur det känns på insidan.

I alla år har jag jobbat hårt med att inte promota osunda ideal eller försöka att inte sälja mina tjänster genom lockande bilder eller löften om att specifika dieter / träningar ska vara räddningen på allt. Jag avskyr att se och höra om när människor känner sig misslyckade eller att de inte duger som de är. ” Om jag bara går ner de där kilona, eller om jag bara ser ut på ett visst sätt / har det på ett visst sätt ” – Mentaliteten. Hets kring hälsa är lika osunt som att sitta hemma i soffan och äta chips. Stressen är en av vår tids största bovar för att den är så missriktad. Visst, jag har inte blivit rik men jag jag har blivit en jäkel på att gå grundligt in i beteendeförändringar och hållbara sätt. Ja, just nu efter alla år kan jag med stolthet kalla mig expert på att hjälpa människor att må bra, riktigt bra.

Hur det känns på insidan syns inte på utsidan.

Jag lovade mig själv idag att inte hålla tillbaka. Att testa, synas och våga be om hjälp att göra detta projekt stort. mail: [email protected]

Tänk om det kunde bli trendigt att bry sig om varandra och sig själv? Att som minsta barn till äldsta vuxna räcka upp handen och säga – Stop! Nu testar vi en annan väg för denna känns inte rätt för mig. Magisk känsla väcks i mig när jag tänker på det.

Jag vill inte lämna jordelivet utan att ha försökt allt. Mer i morgon, nu är projektet släppt och jag ska lägga mitt vackra huvud på kudden och ladda min underbara kropp med sömn. På nått sätt ska jag göra detta möjligt.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras