Dröm. Nyp mig i armen och dansa med mig!

Dröm. Jo, ja, jamen jag vet. Jinxa inget och landet lagom sätter ett starkt pekfinger framför läpparna och säger ”shhhyyysschh”. Men jag kan inte, det går inte, jag spricker. Nyp mig i armen och dansa med mig! Förväntningarna i min kropp dansar salsa och jag får påminna mig själv om att det händer. Jag talar så klart om min roll i det där nya projektet jag viskat lite om. 

Just nu sitter jag i mitt egna kontor i en byggnad där magi skapas på riktigt. Konst i form av smide, en skola som utbildar smeder och kreativitet studsar härligt bland väggar. Tänk att jag för några år sedan höll på med något helt annat? Visst har jag alltid längtat efter att måla så jag vet ju att jag skulle hålla på med något konst(igt). Dock sköt jag på det. ”Ska bara” var på Alfons-repeat och företagandet som slutade med alldeles för mycket jobb blev till sist stopp. Sen kom mammas sjukdom och död och ja, i ett år har jag pendlat mellan galenskap, tårar och ilska. Faktum är att det är först nu som jag andas djupt igen. Jo, jag vet. Jag borde ha en anställning som skådespelare men jag säger det här och nu: Jag har varit helt väck.

Nu startar jag om med ett lugn i stället. Inget kämpande för att överleva, ingen panik och inte heller ett evigt kravlande i kvicksand. Jag vet inte hur många år jag har kvar och har högtidligt lovat mig själv att göra det jag vill och göra det bra. Dröm är att tänka det, mål är att göra det.

Allt som hänt är verktyg till framtiden.

Så, jag sadlar inte om helt utan jag komprimerar all min forskning och allt mitt arbete inom den mentala / Hälsobiten, till en gren. Sen öppnar jag upp för detta som håller på att växa nu. Smide, konst, måla tavlor OCH jobba med det. I mitt kontor kan jag se ut över galleriet i fastigheten. För några dagar sedan målade jag hela golvet där och nu sitter jag och tittar på resultatet. Så mycket utställningar jag ska arrangera här, så mycket upplevelser och skön konst som människor ska få uppleva. Det kommer inte vara svårt, han som bett mig att arbeta med honom är mästersmed. Hur coolt? Han är omänskligt duktig och jag ska visa er lite av det han gjort.

Vill ni kan ni följa oss på Youtube. Det är jag som styr kanalen så önskar ni något speciellt så kommentera nedanför, eller maila mig: [email protected]

Instagram: @volundartschool

Ut med gammalt, in med nytt. Dröm!

Jag har en jobbig grej kvar att göra som har med mitt liv innan att göra. Den 10 augusti så är det jag som ska till tingsrätten och försätta mitt gamla AB i konkurs. Så, eftersom att jag inte har den erfarenheten innan så är jag så klart superstressad för det. MEN, alla framgångsrika företagare har några misslyckanden bakom sig har jag fått förklarat för mig så jag tänker så klart lägga den erfarenheten i ryggan och hålla hakan högt.

Som jag har längtat efter att andas hör ni, djupa andetag och leende. I alldeles för lång tid så har jag stängt av mig själv så nu längtar jag efter att träffa mig själv igen. Jag tänker inte säga allt jag ska göra utan visar er istället. TRÄNING och hälsa är en sak jag aldrig kommer att sluta med så tänk inte så. Ni får se…

Visst är det vackert? Helt tomt och redan så vackert? Galet, jag vet.

Hela veckan har vi byggt, kört och målat. Ena väggen ska målas här inne också så det är inte klart än. Men jag blundar och ser det färdiga resultatet framför mig. Det är fredag, vi ska grilla i smedjan, det är helg och njut är på gång. Ja, jag fick äntligen en ny dator också så nu kommer du snarare att tröttna på mitt bloggande. Jo, jag har inte bloggat för att datorn inte fungerat bra, jag vet, jag är en tönt. En tönt med en dröm.

Men, med mitt – JagTrorKnapptAttDetÄrSantOchSerLiteBajsenödigut – leende så säger jag tack och hej för idag.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras