Ingenting är omöjligt när man vet hur

Ingenting är omöjligt när man vet hur. Visst är det så? Endast då inga utvägar syns föds paniken. Jag har varit där ett tag, grej efter grej gick åt helvete men nu börjar jag ana att det var lite av en välsignelse i stället. Året efter mammas bortgång och hur jag blev behandlad många gånger gjorde mig kanske starkare? Alla som hållit sig undan kanske inte är människor jag miste, utan människor jag skulle bli av med? 

Alla chanser jag trodde var den verkliga vägen kanske inte var det? Jo men attityd och hur man ser på saker är allt, mest viktiga är de i ögonblick då man tappar fotfästet. Om ni bara visste hur rädd, ensam och ledsen jag har varit. För det är exakt det jag varit, rädd och ensam. I samma veva trodde jag att jag inte var bra heller och tappade för en sekund både mod och självkänsla.

Även om vissa historier absolut inte är avslutade så är de ihakade i en väg att bli det nu. och det bästa av allt är att rädslan är borta, jag är nog inte rädd för något längre. Det är inget annat än en efterlängtad kraft. Konkurs, tappade människor, ett krafthandtag som visar att allt är möjligt bara man vet hur. NU, nu är jag redo… äntligen.

Jag har ett nattjobb som jag fullkomligt älskar. I höst är antagligen mitt företagande igång igen. Jag har coola människor runt om mig och idag kom till och med en vän som jag längtat efter och hälsade på, helt oanmäld. Livet, det finns ändå. Nu kör vi.

Jag har aldrig varit så ensam, som när jag varit som mest ledsen. Ingenting är omöjligt när man vet hur

Är det någon bitterhet bakom den meningen? Nej, inte ett dugg faktiskt. Faktum är att jag lärt mig mer om min själv och människor runt om mig det senaste 1.5 åren än någonsin innan. Det är insikter och kunskap som jag värderar mer än en miljonvinst.Vetskap är det rikaste du kan inneha.

 Att säga sånt jag kommer kunna stå för resten av livet.  Så att jag inte om sextio, sjuttio år, ångrar mig för att jag sa för lite ” … @gretathunberg sommarprat.
Jag älskar sommarpratarna.  Förra året målade jag om ett källar- rum och grät och skrattade ömsom då jag fyllde rummet med @stinawollter s vackra röst. Rätt in i min själ och jag låter det hända. Känslor är vackra, känslor skapar tankar och tankar skapar handling.
Jag är inte klar är. Alla år av studerande i människors vackra beteenden gör att jag har tagit fram en metod som innebär både resultat och  lycka – tillsammans. Det finns inte en chans att jag inte fortsätter nu. För hälsa eller hälsotänk i vår rika värld har tagits över av en varg i fårakläder.  Hets, mirakeldieter och stressrelaterade sjukdomstillstånd hör inte hemma i rummet hälsa. Det blev mitt mission tidigt att vara det lilla barnet som skriker att kejsaren är naken.
2020 är året där lilla jag och mina stora visioner ska försöka överrösta industrin av mirakulösa kosttillskott och extremism i hälsovärlden.
För jag vet,  med både forskning och kunskap i ryggsäcken att du kan skapa vad fan du vill – med ett leende på läpparna

Vad jag VET nu till 100 % är VAD jag vill. Det bästa av allt, jag är inte rädd för att testa.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras