En blod (ig) skräckhistoria & kreativitet i hög nivå!

Trots en blod (ig) skräckhistoria som jag snart ska berätta för dig, så trivs jag så bra just nu. Min plan med allt detta går exakt som det är planerat. Nåja, bortsett från en uppgift i smedjan. Jo, man ska göra ett löv. När läraren och J har gjort det för att visa så ser det enkelt ut, jag menar verkligen superenkelt. När jag gör det så är det som att jag hoppar in i ett kemilabb och ska komma på ett botemedel för corona, aids och cancer – samtidigt.

Låt mig förtydliga, jag var en sådan där som var med på bild och gympa, inte kemi och matte.

Så, jag har lite tuffa uppgifter att bita i innan det lossnar. Snart så, det är ju ett gäng dagar kvar här på ön.

Trots att jag har en fantastisk träningsvärk efter släggan så stormtrivs jag. Lövet, jo men det kommer att fungera. Jag behövde bara ta ett steg tillbaka när jag tidigare idag började fantisera om att kasta runt saker i stället för att koncentrera mig på uppgiften. Jag säger ju det, med människor har jag hur mycket tålamod som helst. Döda ting? Inte så mycket.

Ska jag dra den blodiga historien nu? Det är säker därför du kollat in här din sjuke… skoja bara. Jo, skräckhistorian började egentligen när jag borstade tänderna i går kväll. Att jag lätt får näsblod är ingen hemlighet. När jag böjde mig fram och spottade ut skummet så kom det några droppar blod ur näsan. Inte mycket.

Spola fram till klockan 01.00 på natten när jag vaknar av att det känns som om jag håller på att drunkna. Den starka metallsmaken av blod fyller hela min mun och jag balanserar huvudet med ansiktet uppåt då jag tar på mig en tröja för att inte springa naken ut ur vårt sovrum. Vi är ju inte hemma så detta kändes viktigt just då.

Nu vet jag att jag inte är vampyr.

Med blod rinnande ur näsan och munnen överfylld så klarade jag mig till toaletten. Där satt jag nog i 30 minuter. Ja, det blödde så mycket att det inte var någon idé att stoppa in papperstussar i näsan. Varför undrar du då? Jo, det kan jag berätta. Det var som att dricka ett stort glas vatten, sådana mängder blod gick bakvägen då jag täppte till näsan.

När jag väl kom in i sovrummet igen så hade jag med mig en toarulle och la mig med papper bredvid ansiktet och en bunte papper om näsan. Fortfarande läge att inte stoppa in något i näsan för bakvägen var inte ett alternativ utan att kräkas. Jo, jag var mätt på blod – bokstavligt talat.

Fram till klockan 4.00 forsade det blod. Jag var faktiskt rädd, för efter ett tag så kände jag mig både yr, trött och konstig i hela kroppen. Jag vet ju att blodförlust kan uppstå även vid näsblod. Vad är det 1177 säger? Om du blöder mer än 25 minuter så ska du ringa. Här låg jag i sängen, i 4 timmar !? Men låt oss gå igenom läget. Jag är ÄNTLIGEN i väg på en utbildning som bara ger mig frihet inom kreativitet. Inga måsten, bara nöjen. Jag är i närheten av Stockholm och låt oss alla ta ett djupt andetag för corona-kaos. Vad skulle jag säga? Hej, jag blöder näseblod för att jag har pollenallergi och är torr i näsan, får jag komma in? Skulle inte tro det va.

Nåja, jag lever. I morse var jag så trött att jag började gråta och var lite rädd. Samtidigt råkade min man prata verkligen otrevligt ( han var rädd ) och jag tog så illa upp att jag grät ännu mer. Liten och skör, lite fattigare på blod och ära. Har du varit med om detta någon gång? Näsblod kan ju inte vara ett ämne som pratas om jätte mycket menar jag.

Sporthälsa

Sporthälsa min blogg.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.