” Allt du behöver veta för att vara hälsosam” – är född.

Lär dig av det som varit och blicka framåt med nya kunskaper. Jo, jag tog ett steg tillbaka då min egen – Vibe it BE it – utmaning satte mig i spänt läge. Vad jag gjorde var att jag tog fram det där materialet som grott så länge i mig men inte kommit ut i en tjänst.

NU är den här! Workshopen – ” Allt du behöver veta för att vara hälsosam” är född och ute för beställning. Vill du ha den på din arbetsplats? Maila: [email protected]

Och ja, ALLT du behöver veta för att vara hälsosam kommer att lyftas under dessa 2.5 timmar. Mitt arbetssätt är – attitydförändring ( exempel: det finns inte en chans i världshistorien att det är enklare att leva ohälsosamt ), – vad behöver vi egentligen träna? – Träningslära, – kostkunskap och enklare tilltugg som är glutenfritt, laktosfritt, veganskt och utan nötter, – mental STYRKEträning och nutidsanalyser. Plus målplanering.

Det är inte svårt att må bättre och skratta mer.

Skulle din arbetsplats vilja peppas upp i hälsoanda? Personligt OCH ett vitaminpiller i arbetsgrupper. Maila: [email protected]

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras