Att säga att man inte hinner tänka hälsa är som att med flit bryta ett finger och…

Sen säga att man inte hinner åka in till sjukhuset. Det finns så mycket sätt att göra sin mat-vardag enklare OCH du kan få med det där som gör att kroppen mår bra, som gör att den fungerar som du vill och skapar känslan av att du vet att du får i dig bra grejer.

Huvudsakligen så handlar brist i kost-motivation om att det kan tyckas svårt eller krångligt. Bara ”vetskapen” om detta skapar ett motstånd. Varför göra något så nödvändigt och enkelt, så svårt och omöjligt? Var nöjd över varje litet val du väljer det du vill, istället för att skapa långa tidsbundna och stora regler.

Att vara människa är inte att vara robot och att vara felfri är en omöjlighet. Ändå strävar vi så många gånger i livet efter ouppnåelig perfektion. Med andra ord, vi slår oss själva så hårt att det är svårt att resa sig efter vissa smällar.

Jag vet att många pratar om det men det tåls att upprepas om och om igen tills vi slutar upp med det. Skulle du prata med din vän så som du pratar med dig själv? Din bekanta? Eller ens din ovän? Vi måste prata högt om hur vi beter oss mot oss själva?

Jag vet äntligen vad jag ska använda min Youtubekanal till ett tag. Det är just matlagning och mitt sätt att få fram hälsosamma, enkla, smakrika och underbara rätter. Jag gör det i mitt kök här hemma och tanken är att även bjuda på lite underhållning. Så det blir lite avsnitt i matlagningsanda – a la Milla. Du får se vad jag menar. In och följ millamind på Youtube.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras