Vegetariskt, en gåva att ta in i familjen.

I en veckomatsedel bör ett par dagar innehålla en vegetarisk kost. Inte bara för att vi alla behöver dra ner på köttkonsumtionen ( det är ett faktum ), utan också för att veta, lära och njuta av att alla rätter inte behöver innehålla kött för att vara en fullgod middag.

Morotsbiffar, alternativa produkter till kött, ungs-grillade grönsaker och så mycket mer finns att göra. Har du dessutom barn så får de med sig denna underbara kunskap redan som barn. Fint va?

Är du vegan? Vegetarian? Är du en av dem som blir förbannad då orden nämns? Tänker du allt eller inget? Varför väcker detta så otroligt starka känslor då det kommer på tal?

Att käka varannan dag vegetariskt kan ju vara helt perfekt det också. Men att vi bör se över det vi äter är viktigt.

Idag är det fredag, mina favoritpoddar släpps och jag känner mig lite mer som en människa. Ja, jag har ju inte varit i prima skick denna vecka kan jag erkänna. Feber och känslan av att ha sträckt varenda muskel i hela kroppen. Därför har jag jobbat hemifrån. Bra ändå kan jag tycka. Älskar verkligen att vara egen företagare.

Det är fredag den 13 idag. Vad tänker du om det?

Det är även fullmåne och det känns alltid lite extra bra i mig av någon anledning. Nu ska jag ta mig i kragen och skapa lite energi under dagen.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras