Kreativitet är bensinen till ditt utvecklande. Lär dig något nytt!

Om jag säger att jag tycker att du ska unna dig att lära dig något alldeles nytt, vad säger du då? Faktum är att om man gör något för att lära sig nya saker så skapar man ett annorlunda tänk i det din hjärna är inkörd på.

Så vad skulle du vilja lära dig för nytt som du inte kan idag? Ett språk? Gitarr? Piano? Virka? Måla? Det behöver inte vara hard core och heltidsstudier alltså, utan mer på en hobbynivå som du kan ägna dig åt på fritiden.

Att lära sig nya saker skapar mer effekter än du ens kommer att tänka på. Du blir inte bara galet stolt över att du utvecklas. Du hjälper även din hjärna att tänka på ett annats sätt. Det vill du nu när du vill etablera hälsosamma vanor och nå nya mål. Coolt va! Hjärnan är fantastisk. Den VILL utveckling och stimuleras genom att göra sådana här saker ( bland annat ).

Här är rummet som ger mig så mycket att lära mig eller stimulera min hjärna. Mitt älskade bibliotek. Men samtidigt leker jag på min gitarr och småtränar på att en gång kunna spela den utan bekymmer. Efter min mans nyvunna passion i smide så börjar mina ögon dras mot silversmide. Jag är inte där än men känner att intresset börjar växa och hur coolt hade det inte varit att skapa en egen smyckes-serie? Ja, jag ryser av välbehag av bara tanken just nu.

Det är härligt att drömma sig iväg och vet ni, vissa saker händer JUST på grund av att man vågar testa.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras