Regn, startklar och det jag inte trodde skulle hända.

Jag sitter här och är lite chockad över att jag nu faktiskt är färdig. Jo, känslan av att vara färdig med semester är så stark att jag blev chockad. För jag trodde verkligen att jag inte alls var klar, jag var inte alls färdig. Men nu sitter jag och längtar efter måndag och jobb.

I helgen har möhippa den stora planeringen. Det var planering och lite trixigt när den blivande bruden var lite svajig med att åka. Så mycket spänning som släpper när det väl är igång och hon såg oss där på centralstationen i Göteborg. Iklädd rosa hattar och fina band så startade vi allt med att två snälla vakter kom fram och gratulerade den blivande bruden. Fina kort, många skratt. Pinsamma uppdrag, god middag och avslut på en karaoke bar så blev det en riktigt rolig kväll för oss alla. Just det! Vi körde även escape room där vi skulle lista ut hur vi kom ut ur en fängelsecell. Med 8 glada tjejer i en liten cell så blev det mycket olika vinklingar på lösningar. Själv så fattade jag inte att man behövde en kod till ett plåtskåp, jag gick in i rollen och hittade en glipa där jag körde in fingrarna och fick med lite kraft upp luckan så mycket att jag kunde ta ut den lilla piggen till dosan.

Nåja, det var kul som fasen och det var välbehövligt. Idag ska jag städa. I morgon börjar vardagen och jag vill ha det rent och snyggt.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras