Mer om möhippan!

Idag har jag gått runt och myst verkligen. Vilken underbar kväll det var, vi tjejer hade så roligt och vi hann med så mycket! Varför har man inte vanliga tjejkvällar oftare? Det ska jag verkligen skapa, mer tjejkvällar med massor av aktiviteter.

På centralstation i Göteborg skulle vi möta upp men blivande bruden såg våra rosa hattar så hon blev nyfiken. Hon trodde hon skulle fira en väns födelsedag men med en vecka innan bröllop så hade hon sina aningar om att det kanske , möjligen kunde bli möhippa. Nåja, så fort hon fick på sin outstanding outfit så kom två vakter fram till oss och gratulerade henne. Jag bad så klart om att få ta en bild på momangen.

Så först centralen , sen escape room, sen mat och härligt prat. Sen avslutade vi mer… KARAOKE! Men de filmerna låter vi ligga kvar i mobilen tänker jag. Fantastiskt kul var det och efter de sista möhipporna jag varit på så ångrar jag mig lite att vi gifte oss ”i smyg”. Shit vad kul vi tjejer har. ( På vägen hem sjöng alla i spårvagnen även – ja må hon leva – för en annan tjej. Älskar Göteborg.

På en av ställena vi gick in på så stoppade vakten mig och bad om att få se leg. Det kommer jag leva länge på!!

Hon som ska gifta sig är familj. Det är mina underbara människor som visserligen inte är blodsband MED oj vad vi är familjer! Älskar dessa människor med hela mitt hjärta och nästa vecka då hon gifter sig MÅSTE Jag ha hittat en bra vattenfast mascara.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras