Vibe it ° BE it – Vad är detta för något?

Jag har under många år följt människor i olika livssituationer. Alla olika men samtidigt så lika. Låt mig förklara min vision när det kommer till hur jag skulle vilja att varje människa skulle känna sig, i en perfekt värld. Är det något jag lärt mig så är det att man skapar sin perfekta värld genom att se efter sina egna behov och vad man själv tycker om. 

  • Som sig själva. Att få känna sig precis så bra som människan i all sin unikhet är. Att inte jämföra sig med andra och kunna plocka upp verktyg och möjligheter att utveckla sig själv.
  • Att se kost och fysisk motion som verktyg att skapa en sund kropp. Ingen självklarhet idag tyvärr. Tänk att se vad det man äter och gör som energibooster.
  • Mod att våga göra mer som skapar glädje i livet. Gapskratta, utmana sig och våga kommunicera ut sina behov till andra.
  • Prata mer, träffas mer och framförallt göra snälla saker för varandra.

Vibe it ° BE it är något jag började tänka på då jag gick in i lite olika tekniker i min utbildning. Tekniker att bryta vanor, skapa vanor, aktiva verktyg som skapar både skillnad på lång tid OCH omedelbart. Närmare magi kommer man inte då man börjar utforska sin mentala kapacitet och hjärnans sätt att arbeta.

Inget är hopplöst, det gäller att hitta de verktyg som passar in i just ditt livspussel. Där är verkligen regel nummer 1. Det är aldrig hopplöst. Var du än befinner dig i för situation.

För det är utveckling i livet som får oss att känna oss levande. Det är vackert att våga följa vilja, drömmar eller önskningar. Även om vi inte lyckas med allt så kan vi bygga den där känslan av att vara stolta för att vi testade. Vi vågade.

Den får vi även uppleva känslan av att lyckas. Man kan liksom inte få den erfarenheten om vi inte testar. Det är en mening som ringer i mina öron dagligen. I slutet ångrar vi bara chanserna vi aldrig tog.

Jag vet vad jag vill och jag vill vara en stor motpol till samhällsbölden som skapar psykisk ohälsa och rädsla att våga vara sig själv. Vibe it ° BE it kommer att vara en kontrast gentemot det hälsosamhälle vi är vana att se. Lyckas jag inte få DET att växa så har jag i alla fall testat. Därför ber jag er att sprida, kommunicera och vara delaktig i detta halvår av hälsosatsning.

I min egenskap som mental coach, underhållare, PT och kostrådgivare kommer jag att fylla både blogg och facebookgrupp med inspiration. Gruppen har redan 65 medlemmar!? Så fortsätt att växa, ju fler ju roligare! Satsningen kommer att vara aktiv i ett halvår , september 2019 till februari 2020. Självklart kan man hoppa in när som helst.

Detta är inte allt men jag tänker hålla det lite hemligt tills vi drar igång. Nu växer vi, tillsammans! Skapar nya trender och lyckligare fölk! Använd gärna #vibeitbeit när / om du postar på Instagram. Jag tycker att det ska bli så otroligt spännande att följa med!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras