Öppna dig för att få det du önskar.

Jag är inte bra på att vara arg. Jo, nu säger jag det men det finns människor som är riktigt grymma på att vara arga eller jonglera trötta bråk eller klagomål. Jag är inte bra alls på att vara arg. Det är lite som om jag tar upp pistolen, vänder den neråt och skjuter mig själv i foten. Riktigt jäkla dålig på att vara arg helt enkelt.

Då är jag väldigt glad att jag har kunskapen om att förändringar alltid kan göras. Snirklar mig ur den fula offerkoftan och andas djupt. Vad behöver jag säga för att vara tydlig? En vacker fråga att ställa sig själv när man känner sig vilse i livet.

I förändringen sker magi. Själv gjorde jag en otrolig sak i juni som födde så mycket effekter. Jag ska skriva om den senare för jag är inte riktigt klar än. I satsningen – Vibe it ° BE it – kommer jag att skriva en hel sida om det. ( Finns en sluten FB-grupp med samma namn, ansök gärna om att gå med där. Vi startar i september och håller på ett halvår ).

I alla fall. Nästan på direkten i mitt tanke-skifte så började människor höra av sig. Kärleksfulla sms och viljan att ha mig där. Jag har nog klassats som den uslaste vännen när det kommer till att umgås denna sommar. Det ska jag jobba igen så klart och känner mig så omtyckt i alla fall. Det är viktigt.  Att det vi sänder ut påverkar våran vardag är tydligt som sten. Att vi kan välja själva är något av det viktigaste vi kan lära oss.

 Instagram… Foto: @alinasarajodin
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras