Är du trött en dag? Va trött en dag!

När vi hukar för känslor som trötthet, ilska, ledsamhet eller irritation så blir vi inte av med dem. Är du svintrött en dag så tillåt dig att vara det. En dags trötthet är okej, den behövs kanske och kanske kanske är det så att om du ger kroppen den dagen så slipper du fler? Vem vet, spännande va?

Vår kropp VILL vara frisk. En kropp strävar efter att fixa , läka och utvecklas. Det är syftet i livets alla moment. Även då vi blir sjuka eller någon skada sker. Kroppen ställer in sig för att läka. Hur vi behandlar den dagligen spelar då en stor roll i processen. Med det sagt så är det också ganska fundamentala saker som verkligen gör den stora skillnaden i hur vår kropp mår.
Hälsovärldens alla verktyg kan användas på många olika sätt. Hur använder du dessa till just din fördel? Inte din nackdel.
Med en hammare kan man liksom både bygga ett hus och göra sönder det.

Löpning kan vara en befrielse för den ene och en stressande tortyr för den andre. Därför är det viktigt att ha med känslor, det mentala och framför allt ha på dig glasögonen som är inställda för just din livssituation.

September till Februari kommer därför M.I.L.L.A.mind AB köra gruppen: Vibe it ° BE it här på Facebook. Det är gratis att vara med och gruppen plus bloggen är till för att varje individ , i ett halvår , ska våga göra förändringar och nya aktiviteter som väcker sann hälsa i vardagen. Sök upp gruppen ”Vibe it be it ” här på Facebook och ansök om medlemskap redan idag.

Vi har ett antal år här på jorden, låt oss skapa bästa möjliga förutsättningar för friskhet och lycka. DELA och hjälp till att skapa en stor grupp. I september kör vi.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras