Sista dagen slutade med smultron, rosé och promenad med min spår-hund.

Jag har nu slängt av mig BH:n, hoppat i en ful klänning, hällt upp ett glas Rosé och sätter mig vid datorn för att bara skriva från hjärtat. Jag har nu semester. Avslutade med ett uppdrag som innebar att starta en Möhippa med tweerk-skola. Hur blir det bättre än så liksom? Bride to be imponerade och vi hade ett svettigt pass med mycket skratt och talang. Perfekt att avsluta en helgalen vår och försommar med mycket jobb ( så tacksam ). Så nu har jag 5 veckor semester. Ska inte rubba en sekund på denna tid. Jag är T R Ö T T. Nöjd men trött efter allt.

Skrev ett inlägg på instagram att det var läge att unna mig själv kravlöst leverne i fem veckor. Kommer bestämt att tacka nej till jobb denna tid, hur kul det än verkar. Jag orkar inte. Min hjärna måste komma ikapp. Har liksom fixat min kropp nu, nu gäller det att fixa lugn för hjärnan.

Så jag unnar mig att vara värre än någonsin på att svara i telefon, ha noll tolerans för lögner och skitsnack, mina vänner vet var jag bor och om jag svarar segt så får man faktiskt sitta och sura utan min inblandning. Jag unnar mig att laga mitt hjärta, vara med mina barn och bara göra det jag vill nu i fem veckor framöver. Precis som en semester ska vara.

Jag har länge längtat efter att skriva och läsa. Stranden kommer att bjuda på många timmars läsning och sommarkvällarna i mitt bibliotek kommer att ge möjlighet att skriva.

Jag var och gjorde synundersökning här om dagen. Jo shit, min spänningshuvudvärk hade en förklaring plus att utöver ”översynt” ( Asccolt, känner mig som superman ) så hade jag ett litet brytningsfel. SÅ jag ska ha glasögon så mycket jag bara orkar. OM jag orkar, valde ut två par sååååå såååå sååååå fina bågar , plus ett par solglasögon. Svindyra märken så klar ( vad kan jag säga? Lite lyssig är väl jag?)

Väntar på att två veckor ska gå nu så att jag kan gå runt och glänsa i världens snyggaste brillor.

Nu ska jag se på youtube och äta riskakor med räkost. Min nya besatthet. Jag har semester. Ska gå upp några kilon och götta mig. Det är jag värd.

JUST DET! Jag har hittat Vabis grej nu! Han är en spårhund. Han kan leta upp alla familjemedlemmar när jag säger namn och idag tränade vi på smultron och hallon. Han hittade ( och plockade ), tyvärr åt han upp alla han hann före att hitta men det kan jag tycka att han  är värd. Så, nu vet vi hans grej liksom och nästa vecka ska jag gömma barn i skogen. Låter inte helt okej, jag vet, men de är med på det. Promise.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras