En dag innan semester. Och NYTT företag. M.I.L.L.A.mind AB

I morgon är sista dagen innan min efterlängtade semester. Om jag längtat? Jag ska gråta hejdlöst, sakna mamma, umgås med familj och vänner och en och annan resa inplanerad. Det ska bli så härligt att jag sitter här och får mentalt peppa mig själv att vänta.  Missförstå mig inte, jag har de absolut roligaste uppdragen i världen och skulle inte vilja jobba med någonting annat. Dock känner jag att min hjärna inte alls håller den kvalitet på det jag gör. Det behövs vila. Tonvis med vila. Jag vill vara nöjd och pigg, samt känna den där härliga effekten av att tanka energi på mina jobb, som jag alltid gör annars. Sen ska jag gråta lite och sörja min mamma. Har faktiskt skjutit upp det då det varit så mycket annat.

Faktum är att jag de senaste veckorna snöat in på en annan gren, eller ja. Inte alls annan gren inom mitt jobb utan en tillökning. Ett ämne jag känner passionerat för och inte kan släppa hur mycket jag än försöker. DEN vägen är så självlysande att jag inte kan låta bli att gå den. Ni kommer att få se.

Men först semester.

Tjuvstartade lite i måndags och stoppade in barnen i bilen och åkte till Liseberg. De var jämt antal och jag gick på Liseberg för första gången utan att åka ett endaste dugg. Valde det och lyssnade på podd och stirrade på människor i stället. Vilade hjärnan och gjorde barnen lycklig på samma gång. Smart och effektiv lösning på allas viljor. ( Jag brukar åka som en galning men kände att jag inte ens orkade med intryck från farfars bilar denna gång så ALLT var självvalt ).

Jag har en plan igen, äntligen. Samtidigt så sjunker stressnivån och jag skrattade högt när jag hörde Vanessa och Rebeccas podd – Nu börjar livet – s sista avsnitt.  Vanessa säger högtidligt att ALLA kan bara dra åt helvete ( och så säger hon datumen som symboliserar hennes semesterperiod ). Jag håller med! ( Med kärlek i rösten ). Jag tänker inte jobba en sekund, tänker inte göra något jag inte orkar och jag tänker vara med exakt de människor jag vill vara med. Sådana som fyller på med energi och jag får vara jag, mig själv. Det ska bli så himla skönt att unna mig själv detta dessa fyra veckor. För jag VET att om jag gör detta så kommer jag att kunna göra precis som jag vill i höst. Orka, leverera och njuta av jobbet.

Med min extrasatsning så kommer det att innebära nya marker att vandra och jag ser fram emot det med pirr i själen. Även om det är otroligt okänd mark så ramlade polletten ner så där skönt. Att detta var precis det jag var på väg till, mitt syfte.

Just det, jag har öppnat ett nytt företag där jag kommer jobba helt ifrån i höst. M.I.L.L.A.mind AB existerar nu. Äntligen. Är stolt och galet taggad att driva det framåt i höst. Jaja, jag SKA ha semester. Lovar. Ska hålla mig lite till.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras