Din hjärna skapas av tankar och känslor. Del:2

Det är dags att skapa. För saken är, och jag har sagt det så många gånger förut – Vi har en tid på jorden, låt oss göra det bästa av den. Men handen på hjärtat nu. Är du värd att få vara lycklig? Vad stoppar dig om du inte är det?

Jag har många gånger. Tro mig, otroligt många gånger skyllt på omständigheter som inte tillåter mig att njuta av livet – just nu –. Bortförklaringar, för egentligen visste jag mitt eget ansvar i detta. Det var som om någon falsk trygghet tillät mig att skylla på annat. Jag är inte ensam om det, det vet jag. Men jag vill på något sätt skapa den där kunskapen om att du kan klippa bort människor, saker, jobb eller energitjuvar från ditt liv. Någonstans hörde jag att det tar tre veckor att bearbeta något jobbigt du tvingats göra. Låt oss tro på det.

Tänk så många gånger vi låter overkliga hinder stoppa oss. Mod, våga, göra och ta emot.

Vad hade du gjort om ingenting stoppade dig?

Hade ett otroligt samtal med en av mina uppdragsgivare förut. Jag är nördig, ok, jag erkänner. Jag dokumenterar, skapar och ibland så skulle jag platsa i en seriemördares källare med mina ritningar, uträkningar och dokumentation. Till skillnad från seriemördaren så är mina pappersbeklädda väggar dekorerade med verktyg och skisser på tjänster som får människor att bli friskare och lyckligare – på riktigt. Psykologiska, fysiska och dokumentation på effekter på kunder. En riktig amatörforskare är jag. Med bakgrund att jag fått lära mig på egen hand. För det fick jag, leta kunskap då mitt liv begav sig på ett annorlunda sätt.

Jag vet inte hur många böcker jag köpt med studier på universitetsnivå på anatomi, psykologi och kostlära. Varför? Jo, för jag gillar att veta vad jag pratar om och hur jag syr ihop planer med kunder. En sak jag är stolt över. Jag är nämligen den där skitungen som ingen trodde på. Fick barn som 16-åring, gick aldrig klart gymnasiet osv. Antaganden om att misslyckande var som en beställning på posten då normer inte följdes. Idag har jag stora barn då mina jämngamla är i småbarnsåren. Vad säger att man inte kan skapa nu?

Dock har jag alltid haft två kärnämnen som mitt hjärta brinner för, så jag utbildade mig inom Marknadsföring och människan. Nu är mitt bibliotek fullt av skatter och mitt företag klättrar. Jag V I L L  mer. Jag ska mer.

På en utrullad tapetrulle är nu skissen för min senaste satsning gjord. Till den behöver jag ett större team så hösten 2019 är mitt mission att bygga detta. Varför ser jag inte begränsningar? Ingen aning men jag tror att jag kan härleda det till att vi människor är välsignade med prefrontala cortex och det är vår plikt att använda dem. Plus en jävligt awesome förälder som sa till mig att jag kan skapa vad som helst, bara jag vill det tillräckligt mycket.

Som kvinna och från en småstad är det visst utmanande men eftersom att jag inte har en aning om livslängd så är det ett av mina största missions här i livet att göra avtryck. Varför tror jag på mig själv? Varför inte? Att tro på sig själv är högst individuellt och jag tror att varenda människa ska hitta ett syfte och en tro på sig själv. Att vi inte vill samma håll är det vackra och att vi alla har liknande resurser i våra kroppar är bortom skönhet. Låt oss inte hindras av ”alla andra” när vi inte kan namnge en enda. De där som hejar på dig är nämligen de viktigaste.

1 kommentar
  1. Vill bara säga att du är bara bäst. Blir glad av att läsa dina galna upptåg och gråter med dig i din sorg.
    Kramar från en gammal Hällevadsholmare

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras