Vilka klasser! Tacksamheten!

Precis hemkommen efter andra klassen Zumba denna vecka. Nu startar vi upp terminen 2019 och vi gör det med besked. Det är så mycket människor, så mycket lycka, så mycket härlig energi att jag är sprickfärdig efter varje gång. Tänk att jag får jobba med det här? Tänk att jag kan få säga att jag just nu jobbat med ´precis det jag ville bli! Och mer blir det.

En beställare ringde för att bekräfta logistiken kring nästa uppdrag jag har. Jag jobbar som mest med att vara hälsokonsult till större organisationer just nu. 2019 ska jag ge mig in på nya vägar och större uppdrag. Det är så spännande och jag är riktigt riktigt taggad för nu är jag ett steg närmare med att utveckla det jag vill. 2019 vill jag väcka de möjligheter som ligger gömda för människan och nu snart kör jag igång ett av de projekten. Mer om det senare. M.I.L.L.A.MIND växer så att det knakar och jag anstränger mig knappt. Har skoj!

Så, sprickfärdig av endorfiner sätter jag mig nu här och jobbar bort lite mail + kontorsjobb. Det är inte ens tråkigt längre. Jo, jag har haft ett par år av skitjobb efter misstag men nu kommer belöningen, nu är det skoj att jobba igen och nu kör jag mitt race. Detta är belöningen efter allt hårt slit som varit. Tack livet för att att du lärde mig denna läxa. Tack för att du gjorde mig stark, smart och jäkligt noggrann. Tack tack tack!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras