Vad gör du för att röra kroppen idag?

Varje dag, någonting… någonting som aktiverar massa goa grejer i kroppen. Rörelser. Dessa rörelser misstas ofta för att behöva fylla några speciella kriterier för att räknas. Ja men som exempel att promenaden MÅSTE vara i en viss fart eller att den måste ta XX antal minuter för att ”göra någon nytta”. Så är självklart inte fallet, dock är det svårt att skrota dessa inpräntade sanningar. 

På sommaren är det dock mycket enklare att vara aktiv. Kan du ta cykeln till olika destinationer du ska till under dagen?

Kan du ta lite småpromenader utspritt över dagen?

Kanske kan du och familjen spela brännboll / basket / fotboll / badminton / tennis?

Upptäcka nya ställen i hemkommunen? Man kan gå till lokala turistinformationen och se vad som faktiskt finns runt om stället du bor? Superkul!

Yoga på gräsmattan! Här kan du testa saker som kanske utmanar balansen lite enklare. Gräsmattan är mjuk och skön.

Idag skulle jag och minsta sonen, hundarna och naturen hänga lite. Kurragömma i skogen och fika men sonen vaknade med ont i halsen och lite feber tror jag. Eftersom att det var liknande det jag hade igår och förrgår så är det bäst att vila. Men hey, det är sommarlov och vi har råd att slappa för att vila bort baciller.  Får helt enkelt bli äventyr i morgon eller i övermorgon i stället.

Själv har jag en promenad-dejt med stora hunden i kväll plus ett dansuppdrag i Uddevalla sen. ( Kl: 17.30 på Dalabergsdagen i Uddevalla ).

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras