Vad mer är möjligt?

Tänk dig en träningsklass där du får gotta ner dig i dina egna behov. Där du får fråga din egen kropp vad den verkligen behöver för att ge dig ett så härligt liv som möjligt. Tänk dig att kommunicera med frågor, till dig själv! Se och höra svar, vara nyfiken och lära känna dig själv på ett helt nytt sätt.

Vår människokropp är fantastisk! Den har så mycket oanade resurser, möjligheter och färdigheter som bara väntar på att få användas. Vi kan springa långt och kort, långsamt och snabbt, vi kan gå, krypa, dansa, åla, klättra, hoppa, stå upp och ner, stå still, hålla balansen och ramla. Vi kan göra så otroligt mycket.

Tänk dig att gå ett helt liv utan att vara nyfiken på vad mer som är möjligt!

Har du tänkt på en sak? Att ju mer du bryr dig om och använder din kropp, ju starkare och friskare blir den.

Jag vill utveckla en helt ny typ av klasser och tänkte köra några här på Västkusten i sommar. Några test-klasser. De är gratis fram till 20 augusti. Vem vill vara med och leka!?

Maila: mindbymilla@gmail.com för intresse och mer info. Jag samlar in intresserade just i detta nu.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras