Föreläsning plus träningspass i morse

I morse åkte jag till en skola med gymnasieelever här i närheten. Det var en föreläsning och ett träningspass som stod på förmiddagsschemat och jag hade blivit inbjuden. Det är alltid roligt att prata med skolelever. Ibland lyssnar alla, ibland lyssnar några. Idag hängde alla med nästan. Vad som gång på gång blir tydligt är klokheten bland dem. Humorn och klokhet. 

Sen blev det träningspass som avslutades lite annorlunda än vad jag tänkt. Mycket team work i början och i slutet tänkte jag att de skulle göra några fitnesstest. Ett av dem var jägarvilan… här räknar jag med 3-7 minuter per deltagare. Tre av dem stod i 30 minuter!? Ingen ville ge upp och när klockan slog om till en halvtimma så avbröt jag testet. Vilka galningar! ( Säger jag totalt impad ). Så några av övningarna blev hejarop av den andra skaran och imponerade blickar och beröm haglade.

NU har jag ingenting planerat mer denna vecka än att åka på en första träff till ett ställe och fixa med lite tråkigt pappersarbete. Detta ska jag bara göra, behöver några dagar lugn nu efter en fartfylld vecka med massor av uppdrag.

Men damn vad impad jag blev i dag…

Bild från förra sommaren då vi använde benen massor på en show i Uddevalla. Starka ben är bra att ha helt enkelt.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras