Glädje som hamnar i tidningen!

Scenen kändes välkomnande och mannen som hjälpte mig att fixa micken satte den perfekt. En liten pinne låg osynligt mot kinden och jag kände hur hjärtat pumpade både hårdare och snabbare. Jag älskar det, ruschen, den spännande förväntningen, stressen ( jag älskar stresspåslag ) och ansiktet på människorna framför. Min uppgift är att de ska klä in sina ansikten i vackra leenden. Vackra, vackra leenden som går djupare ner i deras kroppar än de anar. Leenden som smittar varenda cell i kroppen positivt.

Vårt team, – En hand klappar inte ensam -. Vi dyker upp och kör dansmaraton, vi uppträder, vi visar och vi samlar in pengar till organisationer som utför hjältedåd över hela världen. Vi vill bidra och vi tänker att dans, underhållning och stora grupper som gör något kul tillsammans faktiskt skapar en tryckvåg över världen. Ja, världen. Jag har inte storhetsvansinne men jag vet att en snäll handling kommer ALLTID längre än du tror.

Om du berömmer en främling, ger en komplimang, hjälper till när någon behöver hjälp att lyfta in varorna. Vad som händer är att den människan kommer att bli gladare, göra något snällt i sin tur. Underskatta aldrig din egen energi. Omtänksamhet SKAPAR bättre.

Just det! Idag är vi med i Bohuslänningen som är vår lokala tidning här i Strömstad till Göteborg. Se! Glädje hamnar i tidningen!

Nu ska jag jobba i Göteborg hela dagen med min goa vän och kollega Camilla ( ja, vi heter Camilla och Camilla. Hur bra som helst när vi håller träningshelger och någon vill ha tag på oss ledare).

Ha en fantastisk dag och följ mig gärna på Instagram. @m.i.l.l.a.mind

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras