Uppenbarelse och måndagspepp!

Har haft världens mysigaste morgon med gänget och den peppen satte liksom humöret för hela dagen känns det som. Hela helgen är en dusch av sköna insikter och pepp i själen. La undan både dator och telefon för att riktigt götta in mig i mig själv. Det gjorde jag och fick både en liten grisliknande solbränna och uppenbarelser. En hel skopa med tacksamhet sköljde över mig och lämnade lugn och härligheter i kroppen. Dessa små och stora människor jag har runt mig, kärlek!! 

Nu sitter jag här vid mitt köksbord och har bokat en hel måndag till planeringsjobb. Denna vecka alltså, kontraster så att det skriker om det! Jag har ett träningslopp i Göteborg där jag ska hålla i några stationer av fysisk aktivitet. Jag har en föreläsning på en gymnasieskola, jag har två dansuppdrag ( varav en är på nationaldagen, Gustavsberg i Uddevalla kl: 12.00 ). På fredag drar jag med min mellantjejs klass och hänger på camping i två dagar. Kanot, bad, lek, grill, bus… ja ni hör ju!

Har köpt en sommarkappa. Någonting magiskt har den för jag vill knappt ta av mig den. Är så kär i den där sommarjackan att jag känner mig löjlig. Den är perfekt! Eftersom att vi har medelhavs-värme i Sverige ( snälla stanna ) så är den perfekt tidigt på morgonen och på kvällarna. HM köpte jag den på, ett av de bästa köpen jag gjort.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras