Snabba resultat.

De långsammaste resultat får du när du väljer det som marknadsförs som snabba resultat. Av flera olika anledningar:

1: Ofta är det ohållbara dieter eller extrema träningsrekommendationer.

2: Det kräver full fokus och pausar ditt övriga liv.

3: Det är ofta negativ påverkan på kropp ( och knopp ).

4: Det kräver jobbiga ”hålla-ut-bit-ihop”-känslor. Så som hunger, värk och trötthet. Vilket är ohållbart. Man satsar på hälsa för att må bättre, inte sämre. 

Bästa, snabbaste och mest lyckade resultatet får du alltid med en individanpassad plan som är ihopbyggd efter dina tider, dina behov, dina mål och dina möjligheter. ALLT är möjligt, det är vägen dit som är viktig att planera. Du vill ju inte göra om resan mot samma mål flera gånger, eller hur?

Som personlig tränare, mental coach, instruktör osv. vill jag bygga upp verktyg som är just anpassade efter individen som tar hjälp av mig. Varför? Jo, för samtidigt som målen nås är det viktigt att personen lär känna sig själv genom lycka och ökad självkänsla. När ett mål är klart ska man veta att man faktiskt har möjligheten att forma hela livet så som man vill. Frågan – Vad ska till? Kommer att vara central i människans liv.

Vad som händer när man har en stadig och tydlig plan, en känsla av motivation och en glädje är att det du vill ska hända händer. Det är inte en frågan om ”om”, det händer bara. Lika säkert som att om det är kämpigt, otydliga planer, jobbigheter eller tröttsamt så kommer det att vara svårt att lyckas. Att göra en hälsosatsning ska inte vara som lotto : Om du har tur så vinner du.

Resultaten kommer, du kommer spräcka målsnöret med en segergest och du kommer att ha kvar dina mål. Mission complete helt enkelt. Hur blir det bättre än så?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras