Sommarstil på Frukost och Lunch

När värmen är över 25 grader så är det enkelt att vänta med den ”tunga” maten till på kvällen, när det svalnat av lite. Men i stället för att gå hela dagen utan att äta så kommer här energitips till dig som inte känner hunger i värmen. För näring, det behöver vi oavsett. Men visst kan det vara skönt att tända grillen på kvällen då sommardagarna är varma. Glöm inte att dricka vatten i värmen.

Frukosten som lockar mig är en riktig plock-frukost. I dag skivade jag upp en halv grape, en banan och strödde chiafrön på dem. Salladen som tipsas om gjorde jag i ordning i går kväll så jag kunde inte låta bli att ta lite på frukosttallriken också.

Lunchen blev den här godingen!

Böngroddar, sommarsallad, tomater och skivade svarta oliver. 

Olivolja och örtsalt, plus lite svartpeppar. 

Skivad getost. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras