Majblomman, en hjälteinsats i samhället

Hej hopp. Jag vet, jag suger just nu på att uppdatera men lid inte för mycket. Häng kvar och du kommer chockas mer än när Britney rakade av sig håret och när … jag vet inte, det kommer att ske en förändring till det bättre. Jag ska bara göra klart det här helvetet jag just nu genomgår och får mig att vara mörkare än en flodhäst med nageltrång. Ja, jag är arg och bitter så jag namastar skiten ur mig med djupa andetag och dag – till – dag tankar.

På lördag ska jag dock göra något av det roligaste jag vet och det är att ha Zumbamaraton i välgörenhetssyfte! Denna gång blir det till organisationen Majblomman. Nu är det snart sommarlov och det betyder inte alltid bad, skoj, glass och ledighet för barn och ungdomar. Nej, för vissa är det ett rent helvete att vara hemma på lov. Även här i Sverige så jag vill kavla upp ärmarna för alla våra barn som inte har det picknick jämt. Det ska samlas in pengar som bara attan på lördag i Bohusläns museum ( som samarbetar med oss i – En hand klappar inte ensam ). Så bord du i närheten så kom! På lördag kl: 11.00 – 14.00 dansar vi mer än benen någonsin dansat och samlar in pengar till just Majblomman.

Barn och ungdomar behöver oss. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Om du egentligen har tid men inte kommer så är du en svikare… ge din tid, i tre timmar.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras