Världen stannade och jag föll.

I måndags höll det hemskaste av hemskaste på att hända. Livet stannade och jag höll på att dö själv av rädsla. Min dotter var med om en bilolycka och voltade med bilen. Med en blåslagen underarm och lite mör i kroppen dagen efter promenerade hon helt oförklarligt ifrån denna olyckan. Jag kan inte nog prata om hur tacksam jag är för att hon klarade sig helskinnad. Vad som är viktigt i livet blossar upp som en käftsmäll.

Vad som är viktigt i livet ja. Det var en riktig verklighetscheck och jag är så taggad på att faktiskt sätta ner foten med vissa saker som försvårar för mig och min familj. På fredag ska jag på möte med min advokat och vi ska bestämma hur vi en gång för alla sätter stopp för Vissa saker som gör att både mig och min familj att befinner oss i ett rent helvete. Därför tas min tid upp många gånger nu.  Det är så skönt att få medhåll, att saker är fel och att man faktiskt känner att allt måste få ett stopp.

När allt kommer omkring så är det tacksamhet för livet, för familjen och för att leva. Jag är så motiverad i jobbet just nu och jag är så tacksam för att min underbara unge fick gå oskadad ur detta. Tack tack tack alla änglar som vakade över henne. Tack. <3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras