Lill-babs, du ÄR en ängel på jorden.

Barbro Lill-babs Svensson. Om du bara visste hur många hjärtan du rört och hur mycket fint du spridit här på jorden. Jag brukar inte skriva något sådant här när en kändis gått bort men med dig, jag kunde inte låta bli. Du är annorlunda, det går inte att motstå att skriva ut tankar och tacksamhet… Du kommer verkligen saknas. 

Det är nämligen så att du verkligen skapat bra saker i mig. Både tankar och mod faktiskt. När jag själv var pytteliten älskade jag att se dig på tvn, dansande, gympande, sjungande… Du gör glädje… och jag minns detta från just dig genom hela livet. Du är min idol, jag önskar verkligen att alla vore som dig.

Du har gjort otroliga saker för en liten vän till mig som jag bryr mig riktigt mycket, mycket om. Det är mycket där jag förstått vilken omtänksam och kärleksfull människa du varit i ditt liv. Tack för allt du sagt, tack för allt du gjort, tack för att vi fick låna dig på jorden. DU är ett tvättäkta bevis på att kärlek sprider sig starkare än något annat.

God fortsättning Barbro, för fortsättning, det kommer du att få.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras