Dansklasserna i Uddevalla

Varje tisdag och torsdag, kl: 18.30 startar 55 minuters ren och skär energidos. Positiv energi när den som vågor virvlar runt i den stora gymnastikhallen. Varje tisdag och torsdag förlorar vi oss i just nuet, då, just dessa ögonblick, och inget kan förstöra. Jag har haft dessa dansklasser i några år nu och de fortsätter bara att växa. Fler och fler ansluter sig och det blir bara bättre och bättre. Själv njuter jag i fulla drag – VARJE klass. Vi delar så mycket utan att ens prata, men det känns.

Jag älskar hur så många olika personer samlas. Med olika liv, olika berg och dalbanor, olika situationer och olika personligheter. Alla är där av samma anledning, positiv energi och ett rejält träningspass. 

Nu har jag nyss kommit hem. Duschat, ätit middag ( vegetarisk köttfärsås och kokt broccoli ). Bloggandet lockade och jag sitter tillsammans med två av mina godingar ( son och man ) här vid mitt köksbord.

Så fick jag skönsång från ALLA som var där. En vacker kör sjöng ut i – Ja må du leva – eftersom att jag ska iväg på torsdag på min födelsedag. Älskade dansare, ni gör mig så glad!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras