Gör en ”bucket list – 2018”

Den ska få din mage att kittla, längtan att spraka och viljan att spela trumpet. Gör en bucket list för året 2018. Någorlunda realistiska MEN våga gärna vara på kanten till hissnande. Varför? Jo, för att vi behöver bevisa för oss själva att mer är möjligt. En sådan här lista innehåller ju punkter som är spännande och roliga. Om vi nu så ofta ”vågar” måla fan på väggen så ska denna listan vara raka motsatsen till just det. Våga måla lite självklara upplevelser och framgångar också.

Eller vad vill du måla DIN vägg med? 

Själv sitter jag här nu och gör min egen. Oro finns det gott om så med egen trollstav ska jag skapa lite (mycket, drottning på visioner här ) glitter år 2018 och framåt. Resor, upplevelser, fritid med min familj, kärlek med min man, pengar, upplevelser och mer omtanke om min kropp.

Jag gick en utbildning i höstas som sådde ett … nej nu ljög jag. Just denna filosofi har följt mig i många år då en vän till mig jobbar med detta. Hon är en av de vackraste, coolaste och snällaste människor jag känner. Hon delade en video typ 2011 och sedan dess har jag varit i det tänket ( mer eller mindre ). I höstas fick jag möjlighet att uppgradera mitt CV med att gå en av alla utbildningar de har. Efter en helg i Stockholm i höstas visste jag ännu mer att detta är verktyg jag vill ha mer av och använda mig av i mitt jobb ( jag vet ju att det fungerar).

Idag läste jag om Oxytocin. Gillar att förkovra mig i saker så studerande är en hobby. Har ett avsnitt i min föreläsning där jag pratar om stress och stresshormon. Fick en sådan briljant idé att jag fick huvudvärk! En uppgift som ALLA på mina föreläsningar ska få göra när de kommer.

I alla fall, nu svamlar jag. Tillbaka till bucket list. Vissa saker på den kräver lite hårdare arbete och vissa kräver att man gör det med hjärtat.

Hur skulle din bucket list för 2018 se ut? 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras