Love, energy & mindfulness

En sommar där Yoga var huvudpersonen. En sommar som fick mig att gå djupt in i mig själv och räddade mig från så mycket. Mindfulness i sin vackraste form när den i djupa dalar och höga berg tar sig an vad som än kommer. Meditation är så tillåtande för en kropp. Att låta det som kommer komma, utan dömande, utan fördomar och utan besvikelse. Här är här, nu är nu… detta är det.

Sommar 2016 kommer alltid att ligga i mitt hjärta… jag vet att jag sagt att just det året var ett riktigt skitår och det står jag fast vid. Men samtidigt så var de där skitåret anledningen till förändringar och mod att våga förändra. Det var basen till stora förändringar 2017 och den processen skulle jag nog aldrig våga skapa om jag inte varit med om 2016, framförallt sommaren 2016. Det är så vackert att våga dyka ner i det skrämmande.

Lite så är det. Att vara positiv handlar inte om att gå runt och le hela tiden. Det är att leta positiva saker eller saker att vara tacksam för, det är ett jobb det också. Samhället guidar oss lätt in på andra vägar för det har blivit ( har alltid varit?) enklare att tala om saker som är fel. Jag vill prata om saker som är rätt mer än saker som är fel. När livet tar stryptag på oss är det en utmaning att praktisera positivt tänkande. Samtidigt är det sådant som händer alla och vi lär oss bäst i dessa ögonblick, om vi vågar. Utveckling.

Mod att lära oss hur vi blir fungerande, lyckliga människor. Det är nyckeln, det är framgången, det lär oss att vara lyckliga och sprida lycka.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras