Kugghjul och nödiga samtal

Damn! Igår satt jag bara med material till min föreläsning. Jag som aldrig brukar ha bilder med satte ihop en riktigt cool och bra presentation av vissa mentala verktyg man kan använda sig av.

Nu sitter jag och ser på lite youtubers. Grät som en lycklig galning med andningsproblem av Jocke och Jonnas senaste video! Lycka förpackat i så mycket känslor. I några år har man fått följa med på deras resa. De har bjudit på underhållning ( spökvideorna är proffskvalitet ), de har orkat vara personliga, bjudit med, stått emot haters och bjudit på skratt. Kollar du in deras kanal?

När jag är klar här så ska jag och min träningskompis ( Dino the dog ) ta och ge oss ut på långpromenad. Efter det så blir det yoga och ja, hunden fullkomligt älskar att hänga med på det jag sysselsätter mig med. Man kan tro att hundar hänger med människor för att de måste men han är verkligen överlycklig av att hänga med på yogamattan, ut i skogen, leka på lekplatser. Skulle han fått följa med på gym så hade han nog intresserar varit med där också. Är han återfödd PT? Kanske var han idrottare i sitt tidigare liv.

Han är i alla fall en riktig glädjespridande träningskompis. De där filurerna man ska vara rädd om runt om sig. Alla filurer är ju inte lika behagliga menar jag. I morgon ska jag på möte och där ska jag passa på att säga några saker. Jamen sånt som man egentligen inte bryr sig om. När människor pratar bakom min rygg så brukar jag just tänka så, ja att de pratar bakom mig för att jag är framför. Det behövs liksom inte läggas så mycket energi på, det fäster inte. MEN, när detta snack kommer fram till människor som bryr sig om mig och tycker att det är orättvist, då får jag steppa in och be dem tänka sig för. Skitsnack stör mig inte, det är skit. Men när andra människor blir ledsna så måste man säga ifrån. Kommunikation, = magi.

Jag ska filma hela Yogan sen så ska ni få se superhunden. Men först ut i snön.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras