VAD du än är så är det okej

IMG_5558.JPG

Vårt största problem idag tror jag inte hänger på alla valmöjligheter vi har. Missförstå mig inte nu, jag vet att hets och för många ”sanningar” om hur man ska se ut, känna, lyckas med eller fronta utåt kan eller gör hets i vår hjärna. Det ÄR ett stort problem men jag skulle vilja tala lite om en annan sak jag tror verkligen gör det jobbigt för oss. 

IMG_5558.JPG

Vårt största problem idag tror jag inte hänger på alla valmöjligheter vi har. Missförstå mig inte nu, jag vet att hets och för många ”sanningar” om hur man ska se ut, känna, lyckas med eller fronta utåt kan eller gör hets i vår hjärna. Det ÄR ett stort problem men jag skulle vilja tala lite om en annan sak jag tror verkligen gör det jobbigt för oss. 

 

Nämligen att erkänna vissa saker för oss själva. 

 

Letar vi fel så kommer vi att finna dem. Aldrig är vi tillräckligt smala, rika, tränade, framgångsrika, har städade hem eller väluppfostrade barn. Aldrig har vi bästa betyg, finaste kläderna, lyckligaste dagarna eller bästa förhållandet. Vi når aldrig fullkomlighet i att äta rätt, sova tillräckligt, träna rätt och meditera så som vi vill. Det är ju ganska härligt att leta efter det där vi kallar ”perfekt”. Eller? 

 

Hur skulle det vara om du var perfekt precis som du är? Om det du kallar misstag faktiskt formar dig till det du är idag? Om det som du skäms för gör dig till en stark och unik människa? Kanske det hela sitter i att du inte ger tillräckligt med cred till vilken fantastisk människa du är genom att vara dig själv? Tänk om du är alldeles perfekt genom att vara just du? 

 

Om det inte fanns några hinder eller begränsningar i ditt liv, vad skulle du välja att göra då? 

Låt oss prata lite om hur det skulle se ut ifall vi inte begränsade oss i form av att tro att vi inte duger, klarar av eller inte är rätt typ av person för att åstadkomma det du vill åstadkomma. Vad skulle hända om alla verktyg du behöver för att leva det liv du vill faktiskt låg framför dig? 

 

Det är okej att ibland vara trött, göra misstag och inte följa normen. Vad händer då? Om det inte skulle vara något fel och om det inte satte några jobbiga känslor i dig. Beskriv skillnaden. 

 

Jag vet att din verklighet kanske inte ser ut så idag men om jag fick ruska om regler och måsten i ditt liv, bara för en dag… vad skulle hända? … den dagen? Är så nyfiken. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras