LCHF Västerbottenspaj a la löjligt gott

 

Vi slungar oss tillbaka i matsnack och tar ett recept till. Jag äter low carb för att min mage fungerar bättre plus att det är automatiskt glutenfritt ( oftast ). Samt att det faktiskt är väldigt lätt att komma på hälsosamma recept i ämnet. Som sagt så älskar jag att briljera i köket och mitt mission är att visa världen att hälsosam mat är ALLTID godare än ohälsosam mat. 

Idag blev jag okontrollerbart sugen på Västerbottenspaj och kräftor. Så fick det bli, a la LCHF. 

Innehållet: 

340 g riven västerbottenost

3 ägg

 

Vi slungar oss tillbaka i matsnack och tar ett recept till. Jag äter low carb för att min mage fungerar bättre plus att det är automatiskt glutenfritt ( oftast ). Samt att det faktiskt är väldigt lätt att komma på hälsosamma recept i ämnet. Som sagt så älskar jag att briljera i köket och mitt mission är att visa världen att hälsosam mat är ALLTID godare än ohälsosam mat. 

Idag blev jag okontrollerbart sugen på Västerbottenspaj och kräftor. Så fick det bli, a la LCHF. 

Innehållet: 

340 g riven västerbottenost

3 ägg

3 dl lactosfri grädde 

en nypa salt. 

I pajformen ringlade jag olivolja och mandelmjöl innan jag hällde i ovanstående smet. Det var en stor form så pajen var tunn, 175 grader i ca 20 minuter. ( Längre om du har en pajform med högre kanter ). 

Servera med kräftstjärtar och oliver, samt färska kryddor.  ÄÄÄÄNJOJ MY FRIENDS! 

14322287_10208975102233026_859827546814685900_n.jpg

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.