Vi slungar oss tillbaka i matsnack och tar ett recept till. Jag äter low carb för att min mage fungerar bättre plus att det är automatiskt glutenfritt ( oftast ). Samt att det faktiskt är väldigt lätt att komma på hälsosamma recept i ämnet. Som sagt så älskar jag att briljera i köket och mitt mission är att visa världen att hälsosam mat är ALLTID godare än ohälsosam mat.
Idag blev jag okontrollerbart sugen på Västerbottenspaj och kräftor. Så fick det bli, a la LCHF.
Innehållet:
340 g riven västerbottenost
3 ägg
Vi slungar oss tillbaka i matsnack och tar ett recept till. Jag äter low carb för att min mage fungerar bättre plus att det är automatiskt glutenfritt ( oftast ). Samt att det faktiskt är väldigt lätt att komma på hälsosamma recept i ämnet. Som sagt så älskar jag att briljera i köket och mitt mission är att visa världen att hälsosam mat är ALLTID godare än ohälsosam mat.
Idag blev jag okontrollerbart sugen på Västerbottenspaj och kräftor. Så fick det bli, a la LCHF.
Innehållet:
340 g riven västerbottenost
3 ägg
3 dl lactosfri grädde
en nypa salt.
I pajformen ringlade jag olivolja och mandelmjöl innan jag hällde i ovanstående smet. Det var en stor form så pajen var tunn, 175 grader i ca 20 minuter. ( Längre om du har en pajform med högre kanter ).
Servera med kräftstjärtar och oliver, samt färska kryddor. ÄÄÄÄNJOJ MY FRIENDS!
