Ett av vårens otroligt lockande saker är att jag samlat ihop material för att blogga igen. Nu ser man att Instagram börjar bli ”ute”, snap är senaste stället att vara på och Facebook ska vi inte ens försöka att intala sig att det är relevant. Helst skulle jag vilja ta bort allt och bara ha bloggen och hemsidan för mitt företag. Men du vet, vänner, familj och sådant. Plus galet mycket minnen. Så de där kontona får vara kvar fram till jag hittar ett sätt att spara ner allt. Tiktok är roligast i alla fall!
Hej! Här är jag igen. Grejer har hänt! Minst sagt. Har spenderat senaste 10 månaderna i sjukskrivningens grepp. Ja men visst, det var nödvändigt med det avbrottet, faktiskt. Jag höll på att ha ihjäl mig själv med jobb. Av den anledningen att jag var tvungen att jobba. Så jag gjorde som pressade människor gjort i all evighet – inte använde hjärnan och tog alla jobb jag kunde få. Natt som dag. Det var spännande den dagen det brakade åt helvete.
Men, som den evige mentala coach jag är så sitter jag nu på andra sidan och tänker att den erfarenheten gjorde att jag vet hur man INTE ska göra nu i alla fall. Toppen!
Jag har lyckats baka det perfekta glutenfria brödet.
Som jag kämpat! I år!! Nu satt den. Och jäklar vad gott och fluffigt det blev.
Matlagning är en av mina go-to när det kommer till att varva ner. Har även upptäckt att en del andra saker är nedvarvning. Men det tar vi i ett annat inlägg, tänkte ju bli ett med bloggen igen.
Gott gott gott…
Italiensk, medelhavs-inspirerad mat. Det är grejen!