Vad är det som händer?! Bloggen

Jag har inte gett upp bloggen. På riktigt, Jag sitter och längtar efter att skriva så att det vrider själen i mig. Det känns som om jag drabbats av ett – Jag vet inte vad jag ska skriva – fenomen. Nej, jag ljuger, jag vill blogga blogga blogga, men vet inte riktigt hur jag ska… vad jag ska…. inte kan väl jag? Ja, du fattar. 2021 har varit ett år av förvirringens ande för mig. Shit vad saker jag varit med om. Det som stannat är passionen för hälsa så hej Sporthälsa, jag tänker att bloggen får bli ett – nu-kommer-jag-tillbaka-verktyg. 

PT-Hem till dig är igång. Jag tränar människor som är helt fantastiska. Tänka att denna briljanta idé kom preciiiiiiiis innan Corona? Hur bra? Vad jag saknar är dock föreläsningarna och de stora träningspassen. Saknar så att det svider i kroppen. Det ger en känsla som är obeskrivlig att få träffa människor på det sättet, tror jag har abstinens. Jaja, så är det med det just nu. Spånar på en online-tjänst men den är på ide-bas just nu för jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det än. Tips please.  Bloggen kanske ett verktyg?

Nytt hem, nya tag.

Väntar på min nya lägenhet!! Ja, äntligen har jag hittat en lägenhet som passar mig och barnen. Den blir ledig 1 februari och väntan är lika olidlig som en bedövnings-epidural på förlossningen. Hur kan tiden går så sakta? Just nu bor vi hos min äldsta dotter i hennes etta. Nu får man betyg för hur fantastisk vår familj är. Inte en tvekan i universum när jag deklarerade att vi var tvungna att bo hos henne i typ två månader. ” Självklart!” var hennes svar. Vilken jäkla unge jag har!

Jag är smed!

Annars är det som det gamla vanliga med mig. Tränar så mycket jag bara hinner, äter så mycket vegetariskt jag bara orkar. Smider som en galning. Just nu renoverar jag en gammal kista som är bland det vackraste jag ägt. Fick smida nya gångjärn ( bara det liksom?) till den då de gamla hade rostat sönder. Hur kul att vara smed? Det är bara att göra nytt liksom? Dessutom använder vi på smedjan nästan uteslutande gammalt järn så återvinningen är p e r f e k t . Gör en hylla till köket också. Började på den idag när jag fick lite spill över. Om den blir som jag tänker i mitt huvud så kommer den att vara magisk. Måste åka ut till havet och leta lite drivved bara.

Vad är det nu? 13 januari… snart är det 1 februari och då ser jag det som en riktig jäkla nystart. Har samlat bilder på mat (ja men ni gillar det). Okej, jag gillar också det, mat är livet och hälsosam mat är den godaste. Tänk medelhavsmat… tänk grönsaker… tänk kryddor. Ja! Just det! Ni måste ju hänga med mig över sommaren nu för jag ska odla mig helt galen av saker denna vår. Tänkte satsa på att kunna vara självförsörjande inom några år. Ska bara spara till en liten gård också, men börjar så här.

Camillaj.sporthalsa.se Bloggen

Med handen på mitt hjärta, jag är så trött på strul nu att jag vägrar. Har haft min beskärda del av skit de sista åren så jag tänker vägra från och med nu. Gladhet, lycka och trygghet. Det är min plan. Ville bara skriva ett hej och nu köra igång denna fantastiska blogg igen. Hälsa, kost, träning och mental motivation. Inget annat får plats just nu. Det är de spännande ämnena som kommer att frodas här.

Vackra Bovalstrand som ligger alldeles bredvid.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras