Hösten 2021, vad vill du?

Som jag nämnt några gånger innan ( ja jag tjatar ), så är min höst alldeles speciell på så många sätt. Jag gör / måste / vill / har inget val, en av de största förändringarna någonsin i mitt liv. Detta är med en blandad kompott av känslor. Självklart, en ordentlig förändring är sällan behaglig och enkel. 

Hur ser din höst 2021 ut? Vill du att jag skriver om något speciellt?

Själv låter jag min kropp ta rodret och visa vägen. Med förtjusning har jag vänt mig inåt och lyssnar mer än ett barn när tomten talar. Leker med vilja, lust och mål. Hur ser din höst ut?

Du vet om att det mesta är uppnåeligt om du bara ger dig attan på det och väljer de val som tar dig framåt? Jo, jag har min utbildning att tacka för mycket och jag är otroligt tacksam för det jag kan. Jag vet att det är mina val som formar mitt liv. Just nu sitter jag åter igen på en varm altan i sensommaren. Det är vackert väder och graderna är varma. I mitt inre så vet jag att dessa dagar nu i september kommer att vara de sista varma dagarna för i år så jag lapar i mig sol. Bortsätt från ett möte i morse så har jag varit ute. Städat lite inför helgen med tagit mig många raster för att sitt / vara ute. Unnar mig vädret. Unnar mig luften, solen och goda koppar kaffe medan jag planerat företagsstarten som sker nästa vecka.

2021 behöver inte vara som andra höstar om du känner att du börjar om och om varje år. Nej, vi VET oftast vad vi ska göra men det är när du hittar ditt sätt som magin sker. Tillåt dig att testa tills du hittar den där magiska formeln som finns för dig.

Om du vill ha det på annat sätt än du har det, måste du göra annorlunda än det du tidigare gjort

Dagens sanning viktigt att komma ihåg om du vill göra någon som helst livsstilsförändring. Avancera inte, kopiera inte andra och våga ställ den där viktiga frågan till dig själv – hur vill du ha det?

Sporthälsa.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras