Håll i dig… när livet är ett äventyr.

Jag vaknade en dag och frågade mig själv vad jag höll på med. Livet ska vara ett äventyr, man har bara ett. December och januari lät jag tårarna dominera och kanske ha väldigt negativa energier alldeles för nära. Allt är inte alltid som man tror, och det är okej. För när livets dimma klarnar så ser man äntligen lite klart igen. Känslor är sköna, även när de gör ont. Bara de får ha sin process. 

Ser man på det på ett annorlunda sätt så blir det ett äventyr.

I höstas valde jag att bryta med negativa saker i mitt liv. Sådant som bara gav oro, smärta och var gnagande farlig på min självbild. Många saker avslutades alltså, inte bara en. När man börjar rensa bort sådant som bara gör en illa så händer det väldigt bra saker. Dörrar öppnas och hjärnan får chans tänka på ett annorlunda sätt när man känner att man inte behöver i flykt eller skyddsläge hela tiden. D Å  händer många processer som kan vara till nytta. Egna drömmar och mod att vara sig själv är också en ganska skön sak som händer.

NU är livet ett äventyr. Det kanske inte är exakt som jag vill ha det ( än ) men, många guldkanter börjar uppenbara sig och jag väljer att lägga fokus på det fina. OCH att jag vågar planera framtiden så som jag vill. Idag vill jag verkligen bara kila in här och hojta hej. I morgon ska jag redigera videos till youtubekanalen Millamind. In och prenumerera vet ja! Jag ser att ni är en del som hittar dit via bloggen faktiskt. LÖV JO so much! Nu växer vi, nu får vi världen vackrare, kärleksfullare och ljusare tillsammans.

Att välja bort och välja rätt.

För det är precis det som har bankat vett i mitt huvud. Jag kom ihåg vad jag vill göra, vara, sprida. Och det är ju feel good känsla och kärlek. Skratt och positiv energi ( i några år har jag varit helt inne på den här smärtans väg, så fel ute jag var. Tänk att jag kunde tappa bort mig så!?)

Änyväj… Jag avslutar med tacksamhet:

1: Jag är SÅ tacksam för några människor i mitt liv just nu. Kärlek på högsta volym och de hjälper mig med verkliga huvudvärkar just nu. Jag ska ge dem allt jag kan när detta är klart och de ska definitivt få tillbaka när jag kan. DE gör livet till ett äventyr.

2: Jag är tacksam för min kropp och hur den svarar på mitt träningsschema! Inte visste jag att jag kunde lyfta så tungt och klara så mycket!? Wow för denna kropp alltså! Älskar den!

3: Mina barn! Hjärtans kärlek och vilja fantastiska ungar jag har! Att dessa fyra har bakats i mig gör mig så stolt att jag spricker. Vi har ÄNTLIGEN blivit ett team igen.

Vad är du tacksam för idag? Äventyr

Tacksamhetsövningar kan vi väl göra ihop varje kväll från och med nu? 2021 är året vi gör annorlunda och vågar göra sådant vi inte vågat innan. Eller hur?

 

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras