Ställ frågor om träning, kost och hälsa! YOUTUBE

Hej du vackra människa som sladdat in här till mig idag. Vad jag är glad att just du kollar in min blogg. Nu ska jag snart ta på mig och gå ut på en långpromenad och spela in en video till min kanal ( den postar jag redan i eftermiddag, här också ). MEN, det födde en idé som jag ville testa om den går att ro i land.

Jag tänkte en sådan video i veckan! Där jag påminner om vikten av vad vi gör med vår kropp. Det där ämnet kan ju faktiskt vara hur stort som helst så jag hoppas på att vi kommer in på massor med roliga ämnen. Mentalt, psykisk ohälsa, viktnedgång, träning, kost, livsstil, hets, leva länge, fin hy, energi. Y O U  N A M E  I T! Det finns inga gränser.

Behöver din hjälp. Så gräv ner i ditt vackra huvud och ta fram de där frågorna som fortfarande skaver så mycket att du tycker att en hälsosamlivsstil är jobbig eller omöjlig. Nu ska vi förändra den sanningen för alltid.

Jag kommer att posta ett sådant här inlägg varje vecka här på bloggen där jag samlar frågor till veckans video. Så hjälp mig att fylla frågebanken nu med en gång och peppra på med frågor i en kommentar här under. INGA frågor är för dumma och även om du vet VAD du ska göra så ska vi ställa in inställningen så att det är LÄTT att göra det.

Foto: @frendberg.agency 

Jag tänker att bloggen blir bra att ha som den stora plattformen så jag kommer att publicera video här också. MEN, jag skulle bli så där hoppa-jämfota-och-sjunga-glad om du följde mig på min Youtubekanal också: Millamind. 

Nu ska jag ta på mig thermobyxor och gå ut och spela in första videon. Kolla i kväll.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras