Hon svek mig, jag är i chock!

Skilsmässobilen heter Röda Bettan. Hon är högt älskad, eller ja… hon är betald och VAR högt älskad. Vi har vårt första bråk idag. Det är stort och jag känner ett mullrande hat just nu. Hon visade sig vara något hon inte har erkänt. Idag skulle hon som vanligt ta mig till ett viktigt möte. Låt mig betona V I K T I G T  här, otroligt viktigt. Hon svek mig. 

När vi kommit till första stoppet så vägrade hon fungera. Dramatiskt så valde hon också att dö ( eller dramatiskt vägra röra sig ) framför alla bussar på högstadiet. P I N S A M T. Så jag gjorde som alla förståndiga vuxna kvinnor skulle göra, började gråta och ringde till en bästis som kom med bogserlina på en gång. Ringde sen min vuxna dotter och bölade en skvätt till. Sviken av min bil, min livlina till jobb, skola, liv och transport. Helt rimligt ändå.

Nu väntar jag på att äldsta sonen ska komma hem och ge mig ett besked om hon stannar hos mig eller behöver säga hejdå föralltid. Med handen på hjärtat är jag ändå ganska tacksam för att vi kom fram till skolan, inte stannade på motorvägen, att jag har underbara vänner som kastar sig i bilen och hjälper mig och att jag kunde ta det där superviktiga mötet på telefonen. Så, det är ganska lugnt ( hoppas bara jag har min bil i övermorgon ). Vad jag vill säga är att jag är väldigt lyckligt lottad. Så tacksam för att det ordnar sig även då det inte går som planerat.

Men oj vad jag är spänd på våren 2021!

Jag har ägnat mig åt mycket jobb som inte synts dessa veckor. Ett av dem är att spela in material till min youtubekanal. För dig som inte läst så har jag bestämt mig för att testa detta med social media under 2021, ge det en ärlig chans med andra ord. Det är svinkul och jag har gjort några roliga samarbeten. Mer kommer! Ett är jag till och med riktigt nervös inför. Det vill ni inte missa. In och följ mig nu, Millamind ( ett ord ) heter jag där.

 

Träningen går bra! Mitt träningsschema är on fire och kroppen svarar lyckligt! Det är så längesedan jag kände ett sådant här flow i träning och resultat. Så jag är lite förälskad i mig själv just nu. Min kropp är så underbar, den blir starkare, får mer energi och är galet kreativ.

Det var det för ikväll. Eftersom att bilen är borta i morgon så blir det massor med hemmajobb i morgon och då kommer det mer på både Youtube, Instagram och här. 

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras