Youtube – Millamind

Mental träning på youtube kommer att bli så roligt. Det är ju så att corona inte tillåter stora träningsdagar eller föreläsningar, så jag satsar på att starta mer jobb på sociala medier. Det kommer att bli så roligt. Har redan börjat med spännande intervjuer och egna videos. Samarbeten och har riktat in mig lite på kontroversiella ämnen. Vad gör människor som inte riktigt följer normen? Deras mod inspirerar mig! 

Nu har jag inbokade saker som får det att pirra i kroppen!! Ska verkligen testa mitt eget mod detta året också. Tillsammans med att göra spännande intervjuer med personer som vågar. Prenumerera på min kanal och dela så mycket du bara orkar, underhållning utlovas. Hjälp mig att växa, kärlek till dig.

Här kommer en video med inte mindre än två övningar som kommer att sätta dina mål i rullning. Gör du dessa så kommer du garanterat veta VAD, VARFÖR & HUR. Sen bara behöva jobba på ” görandet ” … Mer videos kommer , nu vill jag prata mental träning på riktigt.

Mental inställning är grunden till all framgång. Youtube

Maila mig om du vill ha pepp, hjälp eller tankar: [email protected] 

För saken är att det handlar om ” görandet ”. Det finns inget ”OM” ifall du gör det som ska göras. Kanske existerar inte i att ha en plan som tar dig dit du vill. Att veta VAD du vill gör att PLANEN utformas. Har du testat? Har du verkligen testat?

Om du spelar gitarr i 10 000 timmar så kommer du att kunna spela gitarr. Din enda uppgift är att sätta dig och spela gitarr. Samma sak gäller i träning, karriär, relationer m.m. Vad kan du göra för att skapa den utgången DU vill ha? Här i denna video så tar vi reda på just det och skapar en plan. Du kommer inte längre stanna i känslan av att inte veta hur. Här växer även den underbara känslan av kontroll och eget ansvar. Det är kul, det är starkt, det är underbart.

Mina mål är starkare än någonsin och jag ska lära mig att ha tillit och njuta av varje dag. Katastroftänk och ledsamhet avslutades med 2020. Mental styrketräning är i full gång. Jag ska skratta, lita på och bara vara mig.

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras