Mitt 2021. Mål: – Träning

Nu är det här! 2021 har startat och ett nytt andetag känns som om det tagits. 2020 är uttjatat jävligt och även så för mig. Fy fan för detta år, har det inte lärt mig så mycket bra så vet jag inte vad jag hade gjort faktiskt. I höstas small det av ordentligt och jag lärde mig verkligen att människor inte är vad de säger, att JAG kan älska mig galen och att det där med att välja rätt människor alldeles intill dig är det viktigaste att göra – Vad får de dig att känna? Hur får de dig att känna? Kärlek är att stärka varandra, både i förhållanden och vänskap. Glöm aldrig det min fina läsare, våga stå upp för dig själv och våga gå om det inte gör dig lycklig. 

Att känna sig värdefull för att man bryr sig om sig själv.

Det är bara mitt eget fel att jag känt mig så otroligt värdelös de sista åren. Mycket handlar ju om att min starka, friska och underbara bästa vän ( och mamma ) fick cancer och dog. Jag kunde inte rädda henne. Det gav mig så mycket smärta och sorg att jag inte kunde hantera det riktigt. Jag var så trasig men men med ett påklistrat leende och eviga piskor i att fortsätta jobba och bidra med min energi. Nu i efterhand så ser jag att jag borde ha sagt att jag behöver vila och backa lite för att läka. Det gjorde jag inte. Jag borde ha sagt ifrån, skyddat mig själv.

Hur skulle någon annan se vad jag behövde när jag inte visade det? Så en av grejerna 2021 är faktiskt att sätta gränser, säga hur jag mår och ta tid till återhämtning. Någonstans är jag tacksam för denna erfarenhet. För jag lärde mig att det är mitt ansvar att vara tydlig. Jag lärde mig till sist att jag inte var värdelös, jag reagerade på en otroligt tuff situation.

Mina nyårslöften till mig själv:

  • Våga mer och säga ja mer än jag gjort.
  • Ge mig själv våren till att utforma den bästa versionen av mig själv rent fysiskt. Träning, kost och spännande utveckligt ger mig fjärilar i magen.
  • Millamind företag. Säga ja till allt som är skoj och bygga upp min verksamhet till helt nya höjder.
  • Ta konsten och jobbet på det speciella stället jag fått chansen att jobba med.
  • Skapa en trygghet för mig och mina barn.
  • Leva… ja, leva utan att vara livrädd. Läka och leva ( och älska ).

Har du några löften till dig själv 2021?

min youtubekanal finns nu ett nytt avsnitt som jag döpt till MÅL. Här får du verktyg som är magiska. Starka mål och en planering om hur du når precis dit du vill.

Det kommer i nästa inlägg.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras