Måndagsträning! Träningsvideo till dig

Varje måndag kommer min sociala media att handla om träning från och med nu. Min instagram: @millamind.health , min Youtubekanal: Millamind

Och här på bloggen så klart. Jag tänker att varje måndag kommer det att finnas verktyg för att skapa en vecka av träning för dig. På youtube får du en träningsvideo du kan som du kan göra tillsammans med mig. Jag guidar dig genom hela träningsprogrammet och kan vara din PT via din telefon, dator eller platta. Bra va! 

Så prenumerera gärna på kanalen för att hjälpa mig att fortsätta kunna göra videos och inspirera inom allt jag gör.

Veckans träningspass: 

10 utfall på varje ben

10 squats 

20 tåhävningar 

10 donky kicks på varje ben

Upprepa denna runda x 3 eller 5. 

Video på träningspasset kommer här nedanför. Det tar inte lång tid, runt 10 minuter. Ge dig själv den gåva att vara närvarande under tiden du utför övningarna så kommer de att ge mer fördelar. Att vara nyfiken och checka upp hållning under tiden du gör övningarna ger dig möjlighet att även känna utvecklingen som kommer under tiden du gör dessa program.

Så varje ny måndag kommer ett nytt träningsprogram att göra under veckan. Om du prenumererar på kanalen kan du spara videosen och köra lite olika alternativ under kommande höst. Och som sagt, önskar du någon träningsvideo så maila mig gärna: [email protected], eller kommentera nedanför videon eller här på bloggen. Mer rolig hälsa till alla! Kom ihåg, du är unik, fantastisk och helt galet värd att må så bra som du bara kan. Heja dig!

 

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras